SENINÄGEMATU LAHENDUS Pinered ja Elmo pakuvad koduostjale uut sorti mugavust

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Pinered ja Elmo alustasid koostööd keskkonnasõbralike elukvartalite arendamisel
Pinered ja Elmo alustasid koostööd keskkonnasõbralike elukvartalite arendamisel Foto: ELMO Rent AS

Nutikaid keskkonnasõbralikke kinnisvaralahendusi loov Pinered ning elektriautode lühirenditeenust pakkuv Elmo ühendasid jõud, et teha inimestele kodu soetamine Tallinna lähipiirkondadesse veelgi mugavamaks.

Enam ei ole linnas tööl käimiseks tingimata vajalik isikliku auto olemasolu, sest Elmo rendiautode teeninduspiirkond katab ka Pineredi elukvartaleid. Ettevõtted tõi kokku mõlema tugev fookus keskkonnasäästlikkusele ja sellest lähtuvatele innovaatilistele ärilahendustele.

«Meile Pineredis on oluline, et meie kliendid võidaksid uue kodu soetamisega, mistõttu ehitame hea energiaklassiga kodusid, kus ei ole ühtegi kasutut ruutmeetrit. Niimoodi hoiab klient igakuistelt kulutustelt kokku märkimisväärse summa. Nägime, et linnast välja kolimine võib paljude perede jaoks tähendada, et tuleks perre juurde soetada ka lisaauto. Soovisime selle mure klientide jaoks lahendada, mistõttu alustasime koostööd Elmoga Kiili Rabarebase aedlinnas ja Vääna Kirsiaias, et kulutused uuele autole jääksid tegemata,» rääkis Pineredi arendusjuht ja partner Sandor Simson.

Elmo laiendas koostöö raames oma teeninduspiirkonda ning pakub uutele elanikele sisseelamiskuuks ka soodsamat rendihinda. Lisaks saab läbi Elmo äpi auto endale kindlaks ajaks tasuta ukse ette tellida ning niimoodi igapäevasõidud ja puhkuseretked varakult planeerida, transpordi pärast muret tundmata.

«Keskkonnasäästlik mõtteviis ja auto vajaduspõhine rentimine on aina kasvav mõtteviis nii Eestis kui mujal maailmas. Auto omamine on küll aastakümneid kuulunud enamiku inimeste ellu, kuid üha rohkem on neid, kes kas pere teisest autost või ka üleüldse isiklikust autost loobuvad, mis sageli 95 protsenti ajast parkimisplatsil seisab, samas kui mugavaks tehtud renditeenus tagab vajadusel alati sõiduvõimaluse ning vabastab kütuse-, hooldus- ja liisingukuludest ning muudest autoomaniku muredest. Nii soovime oma teenusega tagada Pineredi elukvartalite uutele elanikele võimalikult toreda sisselamise oma uude koju,» ütles Elmo asutaja ja tegevjuht Enn Laansoo Jr.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles