Esimesele kümnele üllatus! Bonava alustab üürikodude broneerimislepingute sõlmimisega

Kodu.postimees.ee
Copy
Bonava Aiandi üürimajad.
Bonava Aiandi üürimajad. Foto: Bonava

Tuleval kolmapäeval, 12. juulil alustab Bonava oma sügisel valmiva üürimaja korterite eellepingute sõlmimist. Esimesele kümnele broneerijale on sissekolimine tagatisrahata.

Elukondliku kinnisvara arendaja Bonava on sisenemas üürikinnisvara turule. Üürikortereid hakatakse pakkuma lisaks seni müügikorteritele keskendunud ärisuunale. Esimene ainult üürimiseks ehitatud korteritega maja Eestis valmib Uus-Mustamäe elamurajooni juba sellel aastal.

«Oleme üüriturgu jälginud ja analüüsinud enam kui aasta. Bonava eesmärk on pakkuda kodusid võimalikult paljudele, seega on igati loogiline pakkuda müüdavate korterite kõrvale ka üürikortereid,» ütles Bonava Eesti tegevjuht Taavi Soorm.

«Tänane uue elukondliku kinnisvara turg on ostja poole kaldu ning ei paku nii palju kaasaegseid üürikodusid, kui tegelikult vajadust oleks,» selgitas Soorm, miks on Bonava otsustanud Baltikumis siseneda ka üüriturule.

Statistikaameti andmetel elab täna üüripinnal 18,3 protsenti Eestimaa inimestest. Kusjuures üksi elajate seas on üürilise staatusega inimesi 25,9 protsenti. Seega on üürimine üha enam uus normaalsus ja see on kindlasti üks kinnisvarasektori tulevikutrende.

Bonava üürimaja ehitus jõuab lõpule oktoobris. Esimesed üürilised saavad sisse kolida detsembris, pärast üürikodudesse planeeritud sisustuse ja köökide paigaldust.

Aadressil Aiandi 11 valmivate üürikodude täpsemad hinnad, korterite plaanid ja üürimise tingimused avalikustatakse 12. juulil kell 16-18 toimuval kliendipäeval, mis leiab aset Uus-Mustamäe arenduses. Kohapeal on võimalik tutvuda eelmises etapis valminud näidiskorteriga ning sõlmida eellepinguid. Kümnele esimesele eellepingu sõlmijale pakub Bonava võimalust kolida sisse tagatisrahata ning kõigile sel päeval broneerijatele pakutakse erinevaid lisasoodustusi.

Rohkem infot leiab SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles