WOLT PALJASTAB Vaata, milliseid tooteid öösiti kõige rohkem tellitakse!

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Tänavu aprillist pakub Wolt ööpäevaringset teenust ka Balti riikide pealinnades Tallinnas, Riias ja Vilniuses. Tallinnas on öisel ajal vaieldamatu lemmiktoode vesi. Restoranidest tellitakse pitsat, kebabi, juustuburgerit ja muid burgereid ning friikartuleid.

Wolti Baltikumi ajutine tegevjuht Mantas Lomsargis ütleb, et ööpäevaringse tarbimise trend on aastatega kasvanud. «Nägime juba pikka aega, et tarbijakäitumine viitas selgelt nõudlusele toidu ja kaupade järele hilisõhtul ja isegi öösel, mistõttu otsustas ettevõte hakata pakkuma ööpäevaringset kohaletoimetamist kõigis Baltikumi pealinnades,» selgitab Lomsargis.

«Juba aasta tagasi hakkasime soovitama, et restoranid jääksid kauem lahti, kuna hilisõhtuti nägime selget tellimuste kasvu, nüüd on Tallinnas mitukümmend ööpäevaringselt avatud restorani ja poodi. See arv kasvab, kuna inimesed tellivad järjest rohkem öösiti. Tallinnas on tuhandeid inimesi, kelle jaoks öine aeg on väikeste või suuremate ostude tegemiseks kõige mugavam. Eluviis ja ka tööaeg on ühiskonnas muutumas. Inimesed tarbivad ja vajavad ka toitu ning esmatarbekaupu erinevatel kellaaegadel,» lisas ta.

Wolti platvormil on Tallinnas eri toidupoodide tellitum kaup vahemikus kella 00–8:

1. Vesi

2. Snäkid ja krõpsud

3. Energiajoogid

4. Kohukesed

5. Šokolaad

6. Piim

7. Mahlad

8. Küpsised

9. Juust

«Kui restoranitoidu osas on kõigis kolmes Baltikumi pealinnas eelistus sarnane, siis toidupoodidest tellivad eestlased pärast südaööd tõepoolest enim vett ja krõpse, aga lätlased hoopis jäätist ja lilli. Lätis on üks enim tellitud öine toode kaubamärgi Ben & Jerry’s Netflix & Chilli nimeline jäätis, seega on eestlaste naabrid ilmselt suured filmihuvilised ja ka romantikud,» lisab Lomsargis.

Wolti platvormil on Tallinnas eri restoranide tellitumad toidud vahemikus kella 00–8:

1. Pitsa

2. Kebab

3. Juustuburger

4. Muud burgerid

5. Friikartulid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles