SUUR EHMATUS Naine leidis köögikubu seest hirmutava elaniku (1)

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Sotsiaalmeedias tekitab inimestele ebamugavust ühe naise video, kes jagas oma kodu köögikubu seest leitud uskumatut avastust.

TikTokki postitatud videos selgitab naine, et ta keetis parasjagu pliidil riisi ning jäi potikaane peegelduselt iseennast vaatama. Lähemal uurimisel märkas ta, et tema nägu pole aga ainus, mis klaaskaanelt talle vastu vahib. 

Segaduses naine vaatas seejärel üles, pliiti valgustanud õhupuhasti poole, ning sai suure šoki osaliseks. Klipis näitab ta, kuidas köögikubu küljes olnud lamp valgustab õhupuhasti sees olevat ülisuurt prussakat. 

Prussakad ei ole enamasti paljude inimeste lemmikud, kuid videos nähtud olukorra tegi veelgi hullemaks asjaolu, et köögiseadmesse sattunud putukas oli enneolematult suur. 

Lühike klipp tekitas paljudes inimestes hirmu ja vastikust ning mitmed kommenteerijad arvasid, et uskumatult suur putukas ei saa olla päris. Selgitava video postitanud naine sõnas, et kuuma lambi all olnud putukas ei ole küll enam elus, kuid see on kindlasti ehtne prussakas. 

Videotele jäetud kommentaaridest selgub, et nii klippide looja kui ka arutelus osalenud inimesed ei tea, kuidas niivõrd suur elusolend kitsasse õhupuhastisse sattus. Hirmunud kommenteerijad soovitasid naisel lihtsalt minema kolida ning nähtu unustada. Lisaks hoiatati, et ta kontrolliks oma kodus ka teisi kohti, et prussaka sugulased ja sõbrad talle ebameeldivat üllatust ei teeks. 

@hibiscus_cat_lover Hell nah tf #fyp ♬ original sound - User55555555555555555555223663
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles