MAITSETE PARAAD Vaata, kui pikk on tänavune Haapsalu toidutänav

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Erakogu

Eelmisel suvel esimest korda peetud Haapsalu toidutänava üritus toimub järgmisel nädalavahetusel juba kahepäevase toidunautlejate festivalina.

Karja ja Ehte tänaval 21. ja 22. juulil toimuv toidutänav toob Haapsallu üle 90 osaleja meilt, Lätist, Leedust ja Soomest. «Meilegi ootamatult oli eelmisel suvel Haapsalu toidutänaval osalemise huvi väga suur ning külastatavus samuti,» ütles festivali üks korraldajatest Reno Hekkonens.

«Seega laiendasime vastavalt nõudlusele nii osalejate arvu, festivali ala kui toidutänava juurde käivaid lisasid, näiteks toome Haapsallu seekord suure lõbustuspargi Sky Tivoli,» lisas Hekkonens.

Suurte Toidutänavate traditsioon laieneb iga aastaga: sel aastal toimusid sama kontseptsiooniga üritused esimest korda ka Rakveres ja Pärnus. Suure Tallinna Toidutänava jätkuv suur populaarsus ja Haapsalu ürituse kiire tõus näitavad, et seesugune kogu pere formaat on inimestele meele järele.

Haapsalus saab järgmine nädalavahetus lisaks suurele maitsete valikule kuulata mitmeid DJ-sette, võtta osa burgerisöömise võistlusest ja panna oma adrenaliinitase proovile Sky Tivoli pargis, mille suurimad atraktsioonid on 14 meetri kõrgune karussell Extreme ja 300-ruutmeetrine autodroom.

Suur Haapsalu Toidutänav on avatud 21. ja 22. juulil kella 12–23. Sissepääs on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles