TÕELINE PÄRL Haapsalu vanalinnas on müüa eripreemiaga pärjatud kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Haapsalu vanalinnas ootab suure hoole ja armastusega lihvitud pärl uut omanikku.

Ehte 7 asuvat maja peetakse Haapsalu vanimaks puumajaks. 1760. aastal ehitatud mantelkorstnaga hoones on elanud mitmed linna ajaloos rolli mänginud isikud. Vahepeal hoone hävis tules ning sellest jäi pikaks ajaks alles vaid korsten.

Foto: KV.EE

Hoone kuulus Haapsalu postmeister Gottfried Cargerile, hiljem Napoleoni armee endisele sõdurile ning hilisemale Haapsalu hõbesepale. 1991. aastal taastati maja vanade plaanide järgi. Avar ja valgusküllane kodu pärjati 2013. aastal Kodukirja Aasta Kodu eripreemiaga «Hea tundega kodu».

Foto: KV.EE

Tegu on kahe korteriga elamuga. Kaasomand on korraliku notariaalse kasutuskorraga, mis paneb selgelt paika kahe eraldi majaosa kasutamise piirid ning mõistliku ühiskasutuse hoovialale. Võimalik on osta ka naabrile kuuluv majaosa ja saada kogu kinnistu omanikuks.

Foto: KV.EE

Müüdavas majaosas on elamispinda on kokku 282,3 ruutmeetrit. Majaosa põhikorrusel asuvad avatud söögituba ja köök, elutuba, väike kontoriruum-magamistuba ja majapidamisruum-töötuba. Lisaks on siin esik, tualettruum ja panipaigad. Korrus ülevalpool on kolm magamistuba ning vannituba. Keldrikorrusel asuvad sauna- ning puhkeruumid. Lisaks avar pesemisruum kahe dušiga.

Foto: KV.EE

Pakkumise kohta leiab lisainformatsiooni kinnisvaraportaalist KV.EE.

Copy
Tagasi üles