PILDID Võtab silme eest kirjuks! Naine rullis varrukad üles ja tegi oma üürikodust värvilise imedemaa

Kodu.postimees.ee
Copy
Tasha McBrinn on teinud oma kodust värvide imedemaa.
Tasha McBrinn on teinud oma kodust värvide imedemaa. Foto: Tasha McBrinn / Cover Images / Scanpix

Kahe lapse ema Tasha McBrinn on teinud oma üürikodust uskumatult kirju ja mängulise koha.

Lääne-Lancashire'is elav Tasha hakkas kodule uut ilmet andma 2019. aasta jaanuaris. Inspiratsiooni sai ta palju 90ndate filmidest ja telesarjadest ning rahagi ei kulunud tal remondiks palju. Võib öelda, et Tasha sai hakkama poolimega, kuna kokku kulutas ta ainult 300 naela. 

Tasha elutuba võtab silme eest kirjuks, kuid just selline talle meeldib.
Tasha elutuba võtab silme eest kirjuks, kuid just selline talle meeldib. Foto: Tasha McBrinn / Cover Images / Scanpix

31-aastase Tasha armusuhe värvidega algas siis kui ta ostis päikesekollase diivani. Sealt hakkas isu kasvama ning vajadus erksate värvide järgi kasvas suureks. «Suur osa sellest, mida olen loonud, on mulle lihtsalt pähe karanud. Näiteks on minu köök inspireeritud sellistest sarjadest nagu «Päästja koolikell», «Sõbrad» ja «Jõmpsikad». Olen kasutanud kõiki värve peale halli – mina ja hall ei saa omavahel läbi,» kirjeldab Tasha oma lähenemist sisekujundusse.

Minimalistlikku skandinaavia stiili siit elamisest ei leia. Sellegi poolest on paljud asjad Tasha elamises soetatud IKEA-st.
Minimalistlikku skandinaavia stiili siit elamisest ei leia. Sellegi poolest on paljud asjad Tasha elamises soetatud IKEA-st. Foto: Tasha McBrinn / Cover Images / Scanpix

Tasha suureks õnneks on tema kodu omanik leplik inimene ning peresõber, seega ei pannud ta värviplahvatusele kätt ette. Kuna raha Tashal ülearu palju ei olnud ning tegemist siiski üürikoduga, tuli tal vähesega läbi ajada. Kõik seinad said uue värvi alla ning mööbel ja dekoor värskendust. 

Üürikodu omanik pole Tashale kätt ette pannud.
Üürikodu omanik pole Tashale kätt ette pannud. Foto: Tasha McBrinn / Cover Images / Scanpix

Seinu värvis Tasha nii nagu jumal sel hetkel juhatas. Kardinad meisterdas ta ise ning mööbligi värvis ta meelepäraseks. Kõik need tööd tuli tal ise teha, kuna Tasha sõnul pole tema abikaasast selliste tööde juures suurt kasu. Igatahes on naise kodu tõest võimas värvipomm, mille sarnast teist naljalt ei leia. Kuidas sinule selline rõõmsavärviline elamine meeldib?

Lastetoad on Tasha kodus samuti rõõmsalt mängulised.
Lastetoad on Tasha kodus samuti rõõmsalt mängulised. Foto: Tasha McBrinn / Cover Images / Scanpix

Kel huvi, saab Tasha tegemistel silma peal hoida tema Instagrami lehel SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles