JÕHKER Dior müüb soomlaste õuemängu korraliku juurdehindlusega

Kodu.postimees.ee
Copy
Diori esinduspood Hongkongis. Pilt on illustreeriv.
Diori esinduspood Hongkongis. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Prantsuse moemaja versioon menukast õuemängust paneb kulmu kortsutama.

Mölkky on Soome päritolu maailma üks populaarseimaid õuemänge. Viskemäng on sobilik harrastamiseks igas vanuses huvilistele, võimaldades arendada nii mängija täpsust kui kognitiivseid võimeid.

Ilta-Sanomat kirjutab, et soomlaste kaasahaaravat seltskonnamängu leiab nüüd ka Prantsuse moemaja Dior tootevalikust. Kui soomlaste versioon maksab poes keskmiselt vaid 15 eurot, siis Prantsuse moemaja tõlgendus mängust on teadupoolest kordi kallim.

Diori kodulehel müüdava puidust viskemängu eest küsitakse 990 eurot, millele lisandub omakorda saatmiskulu. Diori kodulehe andmetel on nende Saksamaal toodetud puutükid 90 protsenti valgest pöögist ja 10 protsenti puuvillast. Lisaks Mölkky mängule kuulub hinna sisse Christian Diori riidest kott.

Mölkky viskemängu saab harrastada vabas õhus kas koduaias, pargis, rannas või mis tahes murulapil. Mängu eesmärk on kokku saada täpselt 50 punkti. Kui aga skoor läheb üle selle, kukub mängija punktisumma tagasi 25 punktile. Iga aasta toimuvad maailmameistrivõistlused ja Eesti Mölkky Klubide Liit korraldab kohalikke meistrivõistluseid.​

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles