OOTAMATU Kuningas Charles maksab prints Williamile üüri

Kodu.postimees.ee
Copy
Prints William ja kuningas Charles III.
Prints William ja kuningas Charles III. Foto: Jane Barlow/Pool via REUTERS/Scanpix

Suurbritannia kuningas Charles III on oma poja peale solvunud.

New York Post kirjutab, et 74-aastane kuningas Charles III on oma poja, prints Williami, peale solvunud. Nimelt selgub, et kroonikandja on sunnitud pojale Walesis kuuluva puhkemaja eest üüri maksma, olgugi, et ta on selle ise ostnud. 

2007. aastal ostetud maamaja läks Charlesile maksma ligemale 1,3 miljonit eurot. The Maili andmetel on kuningas seda sestpeale koostöös arhitekt Craig Hamiltoni ja kuninganna Camilla sisekujundajast õega, uuele elule turgutanud. 

Kuninganna Elizabeth II surma järel võttis prints William Brecon Beaconsi rahvuspargis asuva Llwynywermodi maakodu enda hoole alla. Kuningas Charles on peaaegu iga oma suve Llwynywermodis veetnud.

Nüüd, mil prints on kolmetoalise majutuse täieõiguslik omanik, annab ta selle puhkemajana üürile, hoolimata kuninga väidetavast «pettumusest».

«Kuningas oli üsna pahane, aga see oli kokkulepe,» rääkis anonüümne allikas Suurbritannia meediaväljaannetele. «See tähendab, et ta saab seal edasi viibida, kuid maksab üüri hertsogkonnale ja ülejäänud aja aastast üüritakse see lihtsalt välja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles