Saksa meedia: McDonald'si juustuburgerid on kahanenud!

Kodu.postimees.ee
Copy
Juustuburger.
Juustuburger. Foto: Ekahardiwito / Shutterstock.com

Kiirtoiduhiiu McDonald's Saksamaa kliendid väidavad väljaandele Bild, et klassikalised juustuburgerid on väiksemaks jäänud.

Ajendatult kiirtoiduketi klientide väidetest korraldas Bild pistelisi kontrolle Kölnis, Düsseldorfis ja Münsteris. Kõigis kolmes linnas tähendati, et juustuburgeri läbimõõt on sentimeetri võrra väiksemaks jäänud ning ka populaarne McRoyal olla kitsama kui enne.

Kas hamburgerid on tõesti väiksemaks jäänud?

McDonald's on üles ehitatud loogikale, et ükskõik mis maailma otsas sa ei ole, maitsevad nende tooted identselt. Originaalse juustuburgeri retsepti pole muudetud aastakümneid, kuid kiirtoiduketi pressiesindaja ütles Bildile, et nüüd on muutusteks aeg küps.

«Kasutame juba praegu mõne burgeri jaoks uusi kukleid. Kuigi need on väiksema läbimõõduga, on need veidi kohevamad ja kõrgemad ehk burgeri mass jääb samaks. Suuruse muutus puudutab ainult kukleid, mitte lihapihve,» öeldi ettevõttest, täpsustamata, millistes linnades ja riikides uued kuklid juba kasutusel on.

Ettevõtte pressiesindaja juhib tähelepanu, et enamikku filiaale juhivad frantsiisivõtjad ja nemad otsustavad hindade üle ise. Ettevõte annab ainult mittesiduvaid hinnasoovitusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles