VAIKUS ON LUKSUS Pirita tee äärde kerkib kahe aastaga midagi enneolematut

Kodu.postimees.ee
Copy

Kinnisvaraarendusettevõte Pirita tee Kinnisvara OÜ sõlmis KRC Ehitusega 20 miljoni euro suuruse lepingu Tallinnas Pirita teel asuva Laferme kompleksi ajaloolise hoone rekonstrueerimiseks ja selle juurde uusehitusena moodsa hoone rajamiseks.

Esimese korruse ja maa-aluse parkla kaudu ühendatud hoonekompleks valmib plaanide kohaselt suvel 2025.

Hoone müügikorraldusega tegeleva LVM Kinnisvara juhatuse liikme Ingmar Saksingu sõnul renoveeritakse Laferme ajalooline osa täielikult ja sellele lisandub modernne, lähiümbruse hoonetega harmooniliselt sobituv juurdeehitus. «Tegu on kõigile tallinlastele teada-tuntud väärika asukohaga Pirita tee ääres lauluväljaku ja Lillepaviljoni vahel. Viimase kümnendi jooksul on piirkonda rajatud mitu kinnisvaraturul väga kõrgelt hinnatud ja populaarset uut elumaja. Laferme projekti arhitekt Tormi Sooväli on teinud väga head tööd ning lisaks kvaliteetsetele siselahendustele on tagatud ka kogu kompleksi nägus ja harmooniline üldmulje,» rääkis Saksing.

Lafermesse tuleb kokku 64 külaliskorterit ja kaheksa äripinda. Korterid on eri suuruses, ühe- kuni viietoalised, ja nende üldpind on 37–204 ruutmeetrit. Hoones on kõrged laed ja oma päikeseelektrijaam. «Laferme helipidavus on kõrgem, kui nõuab seadus, sest vaikus on luksus, mida väärib igaüks. Kaasaegsele lahendusele kohaselt on Laferme ehitatud targa koduna, et iga omanik saaks optimeerida energiakulusid vastavalt oma eelistustele,» tutvustas Ingmar Saksing Laferme arenduse plusse. Tema hinnangul on see lähiaastate üks atraktiivseim projekt Tallinna kinnisvaraturul.

Arenduse kohta leiab lisainformatsiooni SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles