Isuäratav või rõve? Burger Kingi Barbie-teemaline eine tekitab vastakaid tundeid

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Brenda Rocha - Blossom / Shutterstock.com

Barbie-teemalised asjad on peagi ilmuva samanimelise filmi tõttu moes. Kõik proovivad sellest kasu lõigata ning kiirtoidukett Burger King samuti.

Kiirtoiduketi Brasiilia haru avaldas sotsiaalmeedias foto ja video uuest piiratud koguses müüdavast einest. Nagu arvata võib, on uue eine kõige omanäolisem osa roosa värvi rohkus. Seda on kasutatud nii pakendite kujunduses kui ka toidus. 

Kahjuks on eine ise võrdlemisi pettumust valmistav ja suurt innovatsiooni peale roosa värvi siit ei leia. Eine on imearmsas roosas karbikeses, mille sees on friikartulid, karastusjook, piimakokteil, mida kaunistab roosa glasuuriga sõõrik, ning lõpetuseks burger, mille vahel on roosa kaste. 

@burgerkingbr Conheça o Pink Burger com molho rosa sabor defumado, a primeira revelação do Combo BK Barbie™️, que chegou direto de Barbie Land™️. 🍔💖 E a gente não tá de brincadeira... Ainda tem mais coisa por vir, então fica de olho aqui, Barbie™️! 💅 Vc experimenta o Combo BK Barbie™️ a partir de 12 de julho, em todos os BKs e BK Drives espalhados pelo Brasil, ou BK Delivery. Não perca tempo porque é edição limitada. #barbie #barbiemovies ♬ som original - Burger King Brasil

Kas sina sooviksid Barbie-teemalist einet proovida?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles