MAAILMAS ESMAKORDNE Rally Estonia ja Fudy koostöös saavad fännid rallil toitu ette tellida

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Mihkel Maripuu/Postimees Grupp

Rally Estonia ja Fudy testivad sel aastal Fudy uut QR-koodi lahendust, mille kaudu saavad rallifännid valitud katsetel endale toitu ja jooki veebi kaudu tellida.

Viiel katsel ja Service Parkis on toitluskohtadel oma QR-kood, mille kaudu saab avada menüü, veebis söök ära tellida ning sealsamas ka maksta. Lisaks näeb tellija reaalajas oma toidu valmimise staatust ja ka seda, millal võiks toidule järele minna.

Süsteemi kasutamine on lihtne ja üsna sarnane sellele, kui kodus kulleriga toitu tellida. Eraldi rakendust ei pea kasutaja endale alla laadima, küll aga peab mobiiltelefon toetama QR-koodi skäneerimist. Uuematel telefonidel on see võimekus juba kaameratesse sisse ehitatud, vanemate mudelite jaoks leiab rakenduste poest tasuta QR-koodi skaneerimise äppe. Sama Fudy tellimislahendust kasutavad ka juba restoranid üle kogu Eesti. 

QR-koodi kaudu tellimine on võimalik kogu ralli jooksul Service Parkis, lisaks veel neljapäeval Raadimõisas (Tartu), reedel Selgisel (Peipsiääre), laupäeval Alakülas (Otepää) ja Kulbilohus (Elva) ning pühapäeval Leigol (Kambja). Igal katsel on sissepääsude juures suured plakatid katse QR-koodidega, samuti on lingid toidukohtade menüüdele saadaval Rally Estonia rakenduses.

«Astusime sel aastal digipääsmega uude maailma ja teeme sama ka Fudy äpiga, mis näitab, et läheme aina digitaalsemaks ning innovatiivsemaks. Saame Fudy äpiga pakkuda pealtvaatajatele mugavust ja võimalust toitlustuskohtades järjekordi vältida. Fudy äpp võimaldab iga päev ühes teatud pealtvaatamisala toitlustuspunktist katsele teel olles juba kehakinnitus ette tellida ja selle eest tasuda. Kohale jõudes ootab sind tellitud toit ja saab kohe sööma asuda. Kodust või töölt tellides toimib äpist tellimine mugavalt ja nüüd proovime seda lahendust ka ralliraja ääres. Seda pole kuskil suurüritusel mujal maailmas,» ütles Rally Estonia kommertsralli direktor Tarmo Hõbe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles