TIPPKLASS Pirita jahisadama kõrvale kerkib 12 korteriga luksusmaja

Kodu.postimees.ee
Copy
Masti 11.
Masti 11. Foto: Erakogu

Bigbank sõlmis 2,9 miljoni euro suuruse laenulepingu Simus Kinnisvaraarendusega, et rahastada luksusliku kahekorruselise kortermaja ehitust Tallinnas Pirital Masti tänaval jahisadama kõrval. Masti 11 maja ehitus algas juulis ja valmib plaanide kohaselt 2024. aasta suvel.

Simus Kinnisvaraarenduse juhatuse liikme Rene Salumäe sõnul plaanivad nad jahisadama kõrvale ehitada eksklusiivse kortermaja, kus saab Pirita südames elada nagu eramus. «Nii Pirita jahisadam kui Masti Maja on mõlemad eksklusiivsed objektid. Jahisadama alale praegu ehitatav uus klubihoone ja selle naabrusse kerkiv uus elumaja loovad pikalt ühetaolisena seisnud piirkonnale täiendava dimensiooni ning Pirita saab sellest veel paremaks elu- ning vaba aja veetmise keskkonnaks,» märkis ta.

Pirita jahisadama kõrvale Masti 11 rajatava ligi 2060 ruutmeetrise üldpinnaga korterelamu ehitajaks on Grand Ehitus OÜ. Tegu saab olema A-energiaklassi hoonega, milles on vaid 12 läbimõeldud planeeringuga kodu. Läbi kahe korruse ulatuvad korterid on kolme- kuni viietoalised kõrgete lagedega avarad ruumid, magamistoaga ühendatud vannitoad ja sissekõnnitavad garderoobid. Enamusel korteritel on suured väliterrassid, osadel prantsuse rõdu või veranda. Hoone arhitekt on Ilmar Heinsoo ning sisearhitekt Kristiine Kangur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles