Selle nipi abil säilivad banaanid kuni kaks nädalat!

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Vahel tekib tunne, et poest ostetud puuviljad muutuvad juba teel koju koledaks, vanaks ja väsinuks.

Mõni puuvili püsib köögipinnal ilus ja särav nädalaid, kuid näiteks banaanid muutuvad kõigest paari päevaga pruuniks ja lödiks. Õnneks leidub üks nipp, tänu millele püsivad banaanid kuni kaks nädalat heas vormis.

Banaanide edukaks säilitamiseks pole imevahendeid vaja ning piisab ainult veest. Banaani varreosa tuleb uputada vette ja kõik. Selleks saab kasutada suuremat joogiklaasi, vaasi või kaussi, et kobara varred oleks vees ja banaanid veest väljas.

Nippi katsetas omal käel tiktokker kasutajanimega That40yearoldguy. Ta selgitab, et pani kolm banaani kirjeldatud viisil vette ja jättis kolm lihtsalt tööpinnale. 12 päeva hiljem tuli ta banaanide juurde tagasi, et neid kontrollida, ning tema suureks üllatuseks olid vees istunud banaanid veel söödavad, samas kui ilma veeta banaanid olid halvaks läinud. 

@that40yearguy How shriveled can they get? 🤯 #tips #todayilearned #that40yearguy #noway #aintnoway #todayilearned #todaywelearned #wow #yes #tricks #hacks #hack #tipsandtricks ♬ Family Guy - TV Theme Song Library
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles