Harry ja Meghani solvunud naaber: ma ei saa aru, miks nad siia tulid

Kodu.postimees.ee
Copy
Meghan ja Harry 2019. aastal.
Meghan ja Harry 2019. aastal. Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA/EPA/Scanpix

Prints Harry ja tema kaasa Meghan Markle'i naaber väidab, et üleaedsed keeldusid tema soojast tervituskingist.

Ameerikas puhtalt lehelt alustanud Harry ja Meghan teadsid juba kolimishetkel, et leiavad end Montecitos väga erilisest seltskonnast. California nooblisse Santa Barbara maakonda kolinud paar on meedia vahendusel korduvalt mõista andnud kodukandi võlust ja naabrite soojast vastuvõtust. Elavad ju seal maailmakuulsad staarid, nagu Oprah Winfrey, Rob Lowe ja Katy Perry.

Ja kuigi Sussexi hertsog ja hertsoginna on jõudnud paari aastaga nii mõnegi Hollywoodi staariga tutvust sobitada, leidub siiski üks inimene, kelle nad on pika ninaga jätnud: paari lähim naaber Frank.

88-aastane Ameerika mereväe veteran Frank McGinity, kes on püüdnud kaamerasse kodukandi rikkaliku ilu ja ajaloo, ütleb nimelt, et üleaedsed keeldusid tema soojast tervituskingist.

«Harry ja Meghan elavad vanal McCormicki kinnistul ja ma läksin nende värava juurde, kaasas filmid naabruskonnast, ent nad ei olnud huvitatud,» kirjutas McGinity aprillis ilmunud raamatus «Get Off Your Street: A Personal Travelogue», vahendab Express.

McGinity avaldas raamatus, et väravas olnud turvamees saatis ta tuldud teed pidi tagasi.

«Me ei näe neid siin kuigi tihti. See on üllatav, et nad üldse siia kanti elama tulid. Siia kolivad inimesed on tavaliselt vanemast generatsioonist. See on koht, kuhu vanad elevandid jäävad pidama ja kus nad ka surevad,» kirjutas McGinity oma raamatus.

Santa Barbara maakonnas asuv Montecito asula on paari kodu olnud 2020. aasta augustist, mil noorpaar ostis sinna 15 miljonit dollarit (12,52 miljonit eurot) maksnud villa. Uhke villa soetanud perele ei jäetud toona mitte mingisugust hingetõmberuumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles