ON, MIDA OODATA Mööbliait avab peagi Tallinna külje all oma seni suurima kaupluse

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Mööbliaida uus kauplus.
Mööbliaida uus kauplus. Foto: Kristian Kruuser

Eesti üks kauem tegutsenud mööbliettevõtteid Mööbliait avab 7. augustil Peetris Tartu maantee väljasõidu ääres 4500 ruutmeetri suuruse esinduspoe. Mööbliaida uus kauplus on suurim Eesti omanikele kuuluv mööblipood Eestis.

Ettevõtte senine Harjumaa kauplus asus Sauel, uus suurem esindus võimaldab korraga näidata suuremat tootevalikut ja on Tallinna klientidele ka natuke lähemal.

«Tartu maantee algus on asukohana loogiline valik, sest on lähedal Tallinna ja ka Harjumaa elanikele, kuid jääb mugavalt tee peale ka teistest piirkondadest tulijatele. Suurem müügipind annab meile võimaluse panna välja peaaegu kogu meie e-poes olev tootesortiment,» kommenteeris Mööbliaida omanik ja juht Urmas Koorits.

Mööbliaia uus kauplus.
Mööbliaia uus kauplus. Foto: Kristian Kruuser

Kahel korrusel asuvas kaupluses on võimalik osta või tutvuda ligi 3500 sisustustootega ja esitada nende tellimus. Kõik Mööbliaidas müügis olevad tooted on olemas kas vastavatud Tallinna poe laos või Tartus asuvas kesklaos ning seetõttu tuuakse Eesti piires kohale kõigest kolme tööpäeva jooksul. Poe sortimendis on olemas kõik vajalik kogu kodu sisustamiseks, välja arvatud köögimööbel. Esindatud on Ameerika suurim mööblitootja Ashley, Hollandi disainmööbli bränd Woood, mitmed Taani disainmööbli tootjad jt.

Mööbliaida uus kauplus asub aadressil Tuleviku tee 8, mis on umbes 20-minutilise autosõidu kaugusel Tallinna kesklinnast ning mille juurde on mugav ligipääs ka Tallinna-Tartu maanteelt. Uus pood on avatud esmaspäevast reedeni kella 10–19 ja laupäeviti kella 10–17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles