PILDID Barbie kiidaks heaks! Padise kandis on müüa väga eriline perekodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Padise kandis asuv Väike-Aaviku talu otsib uut pererahvast, kellega kodusoojust jagada.

Padise kandis asuv Väike-Aaviku talu, tuntud ka kui Määramäe meistrikoda, asub keset männimetsa, eemal suuremast linnakärast. 1,8-hektarilisel krundil on 2008. aastal renoveeritud elumaja, kuusnurkse plaaniga meistrikoda, ait, laut, suitsusaun ja äsja tiigi kaldale ehitatud tavasaun. Kõige selle eest tuleb uuel omanikul loovutada 230 000 eurot.

Foto: KV.EE

2008. aastal renoveeritud elumaja esimeselt korruselt leiab esikoja, sahver-panipaiga, kaks vannituba-tualetti, köögi, elutoa ja veel ühe väiketoa. Korrus ülevalpool on kolm magamistuba ja kabinet. Elamut köetakse ahju ja pliidiga, lisaks on õhksoojuspump. Vannitoas on põrandaküte, ühes vannitoas annab sooja ka ahi.

Foto: KV.EE

Kuusnurkse põhiplaaniga meistrikoda on ehitatud 2010. aastal. Tugev palkmaja on rajatud arvestusega, et seal oleks võimalik aasta ringi elada. Kütta saab nii kamina kui õhksoojuspumbaga. Olemas on vesi, elekter ja kõik muu eluks vajalik.

Foto: KV.EE

Seni on 83-ruutmeetrist meistrikoda kasutatud tööruumina ja töötubade korraldamiseks. Majas on korraldatud ka Tõnis Mäe, Pirjo Levandi ja paljude teiste meie staaride kontserte.

Foto: KV.EE

Kui arvad, et oled leidnud sobiva kodu endale ja oma perele, uuri pakkumise kohta kinnisvaraportaalist KV.EE veidi lisaks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles