Üle kahe Eesti keskmise palga! Tallinna üüritakse ülikallist korterit

Kodu.postimees.ee
Copy
Üürikorteri elutuba.
Üürikorteri elutuba. Foto: Uus Maa Kinnisvarabüroo

Kadrioru ja kesklinna vahetus läheduses asuvas Meerhofi residentsis pakutakse üürile korterit, mille eest tuleb iga kuu 4000 euro jagu taskuid tühjendada.

Üürile antav korter asub maja viiendal korrusel ja selle koosseisu kuulub panoraamvaatega köök-elutuba, millelt pääseb pea 40 ruutmeetri suurusele terrassile. Lisaks veel kaks tuba, mida saab soovi korral kasutada laste tubadena, üks suur magamistuba, koos garderoobi, privaatse vannitoa ja rõduga. Korteri sissepääsu juures on veel eraldi garderoob, tualett ja vannituba. Korteri pindala on 122 ruutmeetrit, millele lisandub ca 50 ruutmeetrit terrassipinda.

Vaade rõdult.
Vaade rõdult. Foto: Uus Maa Kinnisvarabüroo

«Võib julgelt väita, et tegemist on Tallinna ühe kõige luksuslikuma kortermajaga,» kirjeldab korterit seda välja üüriv Uus Maa Luxumi maakler Lii Salusaar.

Korter on sisustuses on kasutatud vaid kvaliteetseid materjale, mööblit ja tehnikat. Soovi korral jääb uute elanike kasutusse kogu sisustus. Maakleri sõnul on vajadusel võimalik ka mööbli osas eraldi läbi rääkida.

Korteri juurde kuulub ka üks parkimiskoht soojas maa-aluses garaažis ja mahukas panipaik, mis sisaldub üürihinnas.

Üks vannitubadest.
Üks vannitubadest. Foto: Uus Maa Kinnisvarabüroo

Korteris on targa maja süsteem – kogu korteri kütet ja ventilatsiooni on võimalik distantsilt reguleerida. Küte toimib vesipõrandaküttesüsteemil, temperatuuri on võimalik igas ruumis eraldi reguleerida.

Üürikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles