Verinoor saksa tippjalgpallur jätab võlgadesse uppuvad vanemad peavarjuta

Kodu.postimees.ee
Copy
Youssoufa Moukoko.
Youssoufa Moukoko. Foto: IMAGO/BEAUTIFUL SPORTS/Meusel/Scanpix

Saksa jalgpalluri vanemad jäävad kodutuks, kuid pojalt abi neil loota ei ole.

Youssoufa Moukoko (18) teenib Dortmundi Borussias jalgpalliklubis kuus miljonit eurot aastas. Lisaks maksti noorele talendile 2022. aastal ühekordne kümne miljoni euro suurune liitumistasu.

Moukoko vanemad Joseph (72) ja Marie (35) siplevad aga suurtes võlgades ning peavad nüüd loovutama oma Hamburgi äärelinnas asuva perekodu. Saksa tabloidi Bildi andmeil majutatakse Moukoko vanemad põgenikelaagrisse. 

Jalgpallitähe ja tema vanemate vahelised suhted on pikalt keerulised olnud. Kohe pärast 18-aastaseks saamist katkestas Moukoko kõik oma perekonnavahelised sidemed. Perekonnale lähedased olevad inimesed ütlesid Bildile, et tüli põhjuseks oli raha. 

Perekodu ostnud Josephi ja Marie võlad kasvasid neile üle pea. Bildi toimetusse jõudnud kohtudokumentidest selgub, et jalgpalluri vanematel on kohustusi kolme võlausaldaja ees kogusummas 514 981,39 eurot. Kinnistu on kirjutatud Moukoko ema nimele ning selles on üheksa tuba, neli vannituba, kaks kööki ja garaaž. 

Bild võttis ühendust ka jalgpalluri isaga, uurimaks, miks suhted pojaga katkesid. Joseph Moukoko ütles põiklevalt: «Meie poeg ei toeta meid enam. Aga kas sa arvad, et ma ütlen tema kohta midagi halvasti?». Nende sõnadega kõne katkes. Jalgpallur ise ei ole olukorda kommenteerinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles