Parim difuuser ja õhupuhasti hea mikrokliima jaoks

Kaup24
Copy
Foto: © Getty Images Pro via canva.com

Hea mikrokliima mõjutab meie heaolu ning ka tervist. Selleks, et kodus oleks mõnus õhk, saab igaüks meist palju ära teha: alates ruumide õhutamisest kuni difuuserite ja õhupuhastite kaustamiseni välja. Kuidas seda kõike teha ja milline on parim difuuser ja õhupuhasti?

Parim difuuser ja õhupuhasti koju

Difuuser on kui ruumilõhnastaja, mis lisaks kodu niisama lõhnastamisele aitab luua rahuliku ja mõnusa keskkonna vastavalt meeleolule. Selleks saab kasutada erinevaid eeterlikke õlisid, mis aitavad paremini kontsentreeruda või lõõgastuda. Õhupuhasti on mõeldud kodus oleva õhu puhastamiseks ja see on eriti vajalik inimestele, kel on tolmuallergia või kes on tundlikumad õhukvaliteedi ja kuivuse osas.

Kuidas siiski leida parim difuuser ja õhupuhasti? Alustame difuuseritest. Aroomi difuuser-õhuniisutaja pole ainult eeterliku õli jaoks, vaid võib aidata ka õhuniisutamisele kaasa. See küll sõltub seadme ja ruumi suurusest, sest üldjuhul on difuuserid siiski väikesed seadmed ja ei suuda kogu ruumi õhuniiskust reguleerida. Küll aga pakub eeterlike õlide difuuser mõnusaid lõhnasid ja parimat meeleolu. Seetõttu sobib difuuserit kasutada aroomiteraapiaks. Näiteks pane see tööle, kui teed joogat või venitad end pärast pikka tööpäeva. Difuuserit on hea kasutada ka hommikuti, sest see aitab sind meelestada just nii nagu sul vaja on. Kui sul on probleeme uinumisega, võib sobilik aroomiteraapia sind aidata uinumisel. Seega, difuuseritel on palju häid omadusi, mis aitavad luua koju mõnusa meeleolu ja keskkonna, kus on hea olla.

Parim difuuser on selline, mis sobib sulle oma välimuse kui ka tehniliste näitajate poolest. Selleks, et leida omale parim difuuser, mine vaata Kaup24 ja Hansaposti e-poodide valikusse ja tutvu kõikide toodetega. Valikust leiad nii elektrilised kui ka klassikalised difuuserid Philips, GA.MA, Babyliss jt brändide poolt. Meie soovitame parima tulemuse saavutamiseks valida elektriline difuuser. Mida veel arvestada, et leida parim difuuser: mudeli tööaega, valgustust, toiteallikat kui ka suurust.

Milline õhupuhasti valida?

Niisamuti nagu ka parim difuuser, tuleb õhupuhasti valida ennekõike oma vajadusi silmas pidades. Siinkohal on ka mõned teised difuuseritest erinevad näitajad, mida tuleb õhupuhasti puhul arvesse võtta. Õhupuhasti peab olema piisavalt võimas, et suudaks puhastada kogu sinu toa õhu. Seetõttu vaata, milline on soovituslik ruumi pindala, kuhu toode sobib. Kui sa soovid õhupuhastit rohkematesse ruumidesse, tuleb sul osta mitu seadet, sest ühest seadmest võib jääda väheks.

Kaup24 ja Hansaposti e-poodide valik on mitmekülgne ja seetõttu saad sealt valida välja just oma eelistustele ja hinnaklassile vastava toote. Lisaks on parim difuuser ja õhupuhasti sinu vaid mõne kliki kaugusel ja 24/7 tellimiseks saadaval. Loo ideaalne mikrokliima ja naudi kodus olemist!

Copy
Tagasi üles