KRÕBE VÕI ÕIGLANE Kas arvad ära, kui suur summa tuleb selle Londoni rõdu eest välja käia?

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kõik teavad, et kinnisvara hinnad on teinud peadpööritava tõusu nii meil kui mujal. See, millist hinda ühe tavalise rõdu eest küsitakse, paneb ikka pead vangutama küll.

Londonis Kensingtoni piirkonnas ootab uut omanikku rõdu, mille eest küsitakse hämmastavad 58 125,73 eurot, vahendab Metro. Kas antud hind on krõbe või mitte, jääb igaühe enda otsustada.

Kõnealune rõdu asub mainekas Stanhope Gardens'is asuva hoone kolmandal korrusel, Gloucester Road'i metroojaama lähedal. Astroturbaga kaetud rõdu ei ole suuruselt ega väljanägemiselt midagi erilist. Tegu on tavalise metallpiirdega ümbritsetud rõduga, millelt avaneb vaade naabertänavale. Rõdu mõõdud on 3,4 x 3,5 meetrit.

Selle asemel, et olla osa korterist, on rõdu registreeritud eraldi kinnistuna, millelele on väljastatud eraldi omadiõigus ning suisa 110-aastane üürileping.  

«Trepist üles tulles leiate eest ukse, mille kaudu pääseb rõdule. See on sõna otseses mõttes lihtsalt üks rõdu,» ütleb rõdu vahendav Next Home Ltd kinnisvarabüroo maakler Glenn Jacobs.

Kuulutuse kohaselt võiks see pakkuda huvi "üksikisikutele, kes soovivad laiendada oma kinnisvara- või äriportfelli. Maakleri sõnul on see suurepärane pakkumine ka neile, kes soovivad prestiižset Londi kesklinna aadressi või lihtsalt üht kohta, kus oma vaba aega veeta.

Pakkumine on kujunenud oodatust menukamaks, sellele on maakleri sõnul tehtud üle 200 päringu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles