ETTEVAATUST 3 põhjust, et kohvimasin kohe välja vahetada (2)

Joonas-Hendrik Mägi
, suvereporter
Copy
Foto: Shutterstock

Kohvimasinad on muutunud meeletult populaarseks. Presskannukohv ja Vana hea «pätikohv» vajuvad üha rohkem unustusehõlma. Meie kodudesse on ilmunud kõikide võimalustega kohvimasinad, mis lisaks heale maitsele muudavad ka üleüldist elu palju lihtsamaks. Miski pole aga igavene ning tuleb aru saada märkidest, millal on vana kohvimasina aeg otsas. 

Masin ei tee enam kuuma kohvi

See on selge ja tugev märk, et nüüd on aeg hakata uut abimeest valima. Te saate küll puhastamise ja katlakivi eemaldamisega masinat võimalikult kaua töös hoida, kuid kütteelemendid ja pisikesed detailid kuluvad aja jooksul lihtsalt ära. 

Teie kohvimasin on aegunud

Teatud asjadel on oma aeg, millest küll võib üle minna, kuid ei ole mõistlik. Kui te olete igal pool mujal joonud modernse ja peene kohvimasina kohvi, aga teil endil on kodus vana ja rögisev masin, tuleks võimaluse korral endalegi uus ja parem muretseda. Kohvimasina mõte on hea maitse ja mugavus. Äkki on teie nõudmised hea kohvi osas läinud rangemaks või lihtsalt soovite te luua uue kohvijoomise ajastut – kõik need on väga teretulnud põhjused. 

Kohvimasin lekib

Pidev kuumutamine, jahutamine ja jooksev vesi viib lõpuks isegi kõige tugevama seadme rivist välja. Üks olulistest haige kohvimasina tunnustest on seega lekkimine. Leke võib viidata ka kanalisatsiooni probleemidele ning halvimal juhul ei ole isegi elektrilöök välistatud. 

Allikas: Katom, OWLY CHOICE 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles