UUS PEATÜKK Restoran Kolm Sibulat üllatab uue asukoha ja menüüga

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Restorani Kolm Sibulat asutaja ja peakokk Roman Zaštšerinski.
Restorani Kolm Sibulat asutaja ja peakokk Roman Zaštšerinski. Foto: Kolm Sibulat

Erinevaid rahvuskööke kombineerival restoranil algab uus peatükk. 

Erinevaid rahvuskööke kombineeriv restoran Kolm Sibulat kolis Maakri kvartalisse, kus pakutakse alates tänasest elamusi uue kontseptsiooniga restoranis ja šampanjabaaris, mis valmisid koostöös finantspartneri Coop Pangaga.

Restorani asutaja ja peakokk Roman Zaštšerinski lausus, et uue restorani kontseptsioon on inspireeritud Londoni restoranidest, kus kohtuvad erinevate kultuuride toiduvalmistamise traditsioonid.

Restorani Kolm Sibulat uus asukoht Maakri kvartalis
Restorani Kolm Sibulat uus asukoht Maakri kvartalis Foto: Kolm Sibulat

«Meie uus restoran pakub lisaks aeglasele toidunautimisele lõunamenüüd, kus valmistame kiiresti valmivat autentset Jaapani raamenit ja salateid. Elegantsust ja erakordseid maitsenüansse lisab restoranile šampanjabaar, kus soovime pakkuda šampanjat taskukohasema hinnaga, kui Eestis seni harjutud.»

Ligi kümme aastat Telliskivi tänaval tegutsenud Kolm Sibulat pakub uuel aadressil ka värsket menüüd, mille jaoks soetati spetsiaalne köögitehnika. «Varasemalt kasutasime nuudlite tegemiseks klassikalist nuudlimasinat, uues restoranis hakkame aga nuudleid valmistama spetsiaalse raamenimasinaga, mille abil valminud nuudlitel on ehtne aasiapärane tekstuur ja maitse,» selgitas Roman Zaštšerinski.

Näide restorani uuest menüüst
Näide restorani uuest menüüst Foto: Kolm Sibulat

Restorani perenaine Jana Zaštšerinski lisas, et uues menüüs pööratakse suuremat tähelepanu ka taimsele toorainele ja toidutalumatustele, et keegi ei peaks maitseelamustest ilma jääma. «Näiteks raamenit valmistatakse klassikaliselt nisujahust, kuid pakume ka gluteenivaba alternatiivi,» tõi ta välja.

Kolm Sibulat võtab aadressil Maakri 19/1 külalisi vastu alates 1. augustist. Ametlik avapidu peetakse septembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles