LEEVENDUS RAHAKOTILE Kasvav poekett pakub lasterikastele peredele täiendavaid soodustusi

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Eesti Lasterikaste Perede Liiduga koostööd alustanud Lidl Eesti hakkab kõigis oma kauplustes Perekaardi omanikele pakkuma valitud toodetelt täiendavat 10-protsendilist allahindlust, et toetada sel moel lasterikkaid peresid ja leevendada inflatsiooni mõju nende igapäevaostudele.

«Teame väga hästi, et hinnatõus Eestis on eriti valusalt mõjunud peredele, kellel on kolm või enam last. Et aidata lapsevanemaid ja pakkuda neile rohkem võimalusi tervislikke ja kvaliteetseid tooteid osta, alustame koostööd Eesti Lasterikaste Perede Liiduga. Loodame, et see koostöö aitab ka juba uue kooliaasta algusega seotud ostud palju odavamalt teha,» kommenteeris Lidl Eesti esindaja Katrin Seppel.

«Lidl on kiirelt arenev ettevõte, mis oma pakkumistega suurendab olulisel määral lasterikaste perede võimalusi. Meil on hea meel tervitada Eesti uusimat jaekaupluste ketti Perekaardi partnerite ringis. Loodame, et võimalikult paljud perede leiavad tee nende kauplustesse,» lausus Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap.

10-protsendiline soodustus Lidli poodides kehtib kõikidele Cieni kosmeetika- ja hügieenitoodetele, «Back to School» koolitarvetele, Lupilu beebitoodetele ja Peppertsi lasteriietele. Lisaks saavad Perekaardi omanikud igal nädalal väljavalitud puu- või juurvilja 10 protsenti odavamalt osta.

Soodustuste saamiseks ei pea Perekaardi omanik tegema midagi enamat kui näitama kassas oma Perekaarti. Märgist kuvatakse ka iganädalastes Lidli ostukataloogides, mida leidub kauplustes, www.lidl.ee ja Lidl Plus rakenduses.

Infot Perekaardi omanikule kehtivate pakkumiste kohta saab Lidli ja Perekaardi kodulehelt, Lidli poodides leiduvatelt ostukataloogidelt, sotsiaalmeediast ja kaupluses olevatelt infosiltidelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles