Maitseküttidele tuttav restoran Kolm Sibulat vahetas rahuliku Telliskivi tänavanurga südalinna klaasise Maakri kvartali vastu ja elab uut elu. Millist?
Tellijale
NÄDALA RESTORAN ⟩ Sibulad kolisid city’sse
Ma ei ole restoranis nii hullutavalt põnevat ja hõrku maitsemüriaadi jupp aega söönud. Restoraniuudiste jälgijad võivad juba aimata, kus. Mõistagi Kolmes Sibulas, mis kolis hiljuti vaikselt Telliskivi tänavanurgalt südalinna Maakri kvartalisse.
Aastaid heale toidule ja joogile pühendunud pererahvas, «kolm sibulat», nagu Roman Zaštšerinski, Igor Andrejev ja Jana Zaštšerinski end naljatamisi kutsuvad, on sama, esindades endiselt oma kokkade ning teenindajate meeskonnaga restoraniilma säravat lendu. Ka vanad telliskiviseinad mõjuvad modernses interjööris tuttavlikult.