KUURORTLINN KUTSUB Aasta suurim öölaat tuleb taas!

Kodu.postimees.ee
Copy
Narva-Jõesuu mererand.
Narva-Jõesuu mererand. Foto: Konstantin Sednev/Postimees Grupp

ÖÖBazaar ja Toidu ja Käsitöömeistrite festival tuuritab sel suvel mööda Eestit, pakkudes suurepärast võimalust tutvustada kohalikku käsitööd ja toidukultuuri.

Laupäeval, 19. augustil on ainulaadne festival kuurortlinnas Narva-Jõesuus, Aia tänaval, kus mereni on sadakond sammu. Laat läheb lahti laupäeval kell 19:00 ja müügikohad pakitakse kokku alles pühapäeva esimestel tundidel.

Öölaadad, kus lõkete- ja tõrvikutevalgus muudab ümbritseva lausa müstiliseks, on Narva-Jõesuus olnud väga populaarsed ja siia on leidnud tee peale kohalike elanike nii naaberlinnade – Narva ja Sillamäe inimesed kui ka huvitavate elamuste huvilised kogu Eestist. Linna paljudes majutusasutustes puhkavad inimesed on öise seiklusega samuti väga rahule jäänud, on ka neid, kes oma puhkuse spetsiaalselt sellele ajale on sättinud.

Kauplemisalal eksponeerivad sadakond müüjat oma esemeid ning pakuvad toitu ja suupisteid. Korraldajate sõnul on öölaada eesmärgiks luua muinasaja laadne kogemus, kus külastajad saavad nautida mitmekesist valikut kvaliteetsetest toodetest ning imetleda kohalikku loodust ja öist laadameeleolu värviliste lõkete ja tõrvikute valguses.

Lisainfot öölaada kohta leiab SIIT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles