PIRTSAKAS SÖÖJA Michelle Obama sõi aastaid sama hommikusööki

Kodu.postimees.ee
Copy
Ameerika esileedi Michelle Obama.
Ameerika esileedi Michelle Obama. Foto: REUTERS/Yen Duong/File Photo/Scanpix

Ameerika esileedi Michelle Obama on inimene nagu iga teine.

Michelle Obama avaldas ajakirjanik Michele Norrise juhitud taskuhäälingusaates «Your Mama's Kitchen», et sõi suure osa oma nooruspõlvest üht ja sama hommikueinet.

«Ma sõin igal hommikul maapähklivõid ja moosi. Seda ajani, mil läksin ülikooli. See oli põhimõtteliselt kõik, mis mulle tol ajal meeldis,» avaldas Obama. «Ma olin üpris valiv ja pirtsakas sööja.»

Loe ka: IGAVUS KUUBIS 〉 Victoria Beckham on 25 aastat ühte ja sama söönud

Ameerika esileedi pole enda sõnul kunagi kuigi suur hommikusöögifänn olnud. Tema vend Craig Robinson oli seevastu alati esimesena hommikusöögilauas platsis.

«Kõik teised meie majapidamises, ilmselt ka kogu planeedil, armastasid hommikusööki, välja arvatud siis mina, kes ma põlgasin hommikust einet,» meenutab Obama.

Obama ema lubas ebatraditsioonilist hommikusööki, kuna uskus, et küllap kasvab tütar sellest välja ning saab maapähklivõist vajaminevad toitained.

«See oli omamoodi kompromiss, kuna maapähklites on ju rikkalikult valku, sekka ka veidi kasulikke rasvu. Saia vastu ei olnud mul iseenesest midagi. Kui me niikuinii sõime juba röstsaia, siis miks mitte määrida sellele ka veidi maapähklivõid ja moosi?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles