Prosciutto'l libastunud naine kaebas kaupluse kohtusse

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kõrge soolasisaldus pole ainus oht, millega prosciutto söömisel arvestada, sest ühe naise jaoks lõppes vinnutatud lihalõiguga kokkupuutumine katkise hüppeliigesega.

Intsident leidis aset natuke rohkem kui kuu aega tagasi. Bostonis asuvat Eataly toidupoodi külastanud Alice Cohen libastus maha pillatud prosciutto viilul ning rebestas hüppeliigese.

Nüüd, kuu aega hiljem, otsustas naine kaupluse kohtusse kaevata ning väljaande People'i andmeil nõuab Cohen 50 tuhat dollarit valuraha, mis kataks ta ravikulud ning emotsionaalse valu. 

«Alice Cohen sai Eataly otsese, vahetu ja prognoositava hooletuse tagajärjel kehavigastusi, kaotas elurõõmu, tundis valu ja kannatusi ning maksis kinni vajalikud ravikulud,» seisab kohtule esitatud kaebuses.

Lisaks märgitakse kaebuses, et toidupood ei taganud seda, et põrandal ei oleks «ohtlikke tingimusi» ning ei tehtud piisavalt, et ohtu kujutavad asjad eemaldatud saaks. 

USA-s populaarne Eataly toidupoekett on pühendatud Itaalia toidule ja kultuurile. Ettevõte ei ole vinnutatud singiviilul libastunud Coheni süüdistusi kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles