SEGADUS VOODIS Paari veider magamiskorraldus jahmatab inimesi

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Paljud paarid võtavad magamistoas ette igasuguseid vastuolulisi asju, kuid üks paar on inimesed tõeliselt ärevaks muutnud, sest nad teevad igal õhtul voodis midagi ootamatut.

Tegelikult ei võta abielupaar voodis ette midagi enneolematut, kuid kindlasti ei ole kõik inimesed nende käitumisega päri. TikTokki videoid postitav paar sõnas, et nad vahetavad igal õhtul voodipooli ning neil pole kunagi olnud voodis kindlat poolt, kus nad eelistavad magada, kirjutab Tyla.

Üllataval kombel on nende magamisharjumused sotsiaalmeedias palju segadust tekitanud ning inimesed ei mõista, kuidas on võimalik sel viisil rahulikku und nautida. Mõned inimesed on lausa öelnud, et see on kõige hullumeelsem asi, mida nad kunagi kuulnud on, sest enamasti on partneriga voodit jagavatel inimestel enda lemmik voodipool.

Paar postitas TikTokki video, milles nad selgitasid, miks neil selline magamiskorraldus on, ja soovisid teada, kuidas teised inimesed sellesse suhtuvad. Nende video alla jäetud vastuste põhjal selgus, et mitte keegi ei nõustu nende ebatavalise voodieluga ning paari paljastus tekitas paljudes suurt üllatust ja õudust. Kuigi paar sai sotsiaalmeedias kõvasti kriitikat, on nad ise oma harjumusega väga rahul ja väidetavalt on ka nende suhe heas seisus.

Üks uudishimulik kommenteerija aga uuris, kas paar vahetab lisaks voodipooltele ka öökappe või on nende isiklikud asjad igal pool laiali. Enamasti väljendati video juurde jäetud kommentaarides uudishimu ja esitati vastuväiteid. Üks lemmiklooma omanik jagas, et ta ei mõista paari käitumist, sest isegi tema kassil on voodis kindel koht. Teine aga ütles, et paari avaldus kõlab niivõrd veidralt, et nad võivad sama hästi öelda, et neile meeldib mõnikord laes magada.

@renovatingourhome Okay I really need to know if we are alone in this— do you randomly pick which side of the bed you are going to sleep on or do you sleep on the same side every single night? #bedroom #sleeptok ♬ nintendo wii (mii channel) song - julie on the internet
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles