TOP 3 Vaata, palju maksavad Rootsi kõige kallimad müügis olevad kodud

Kodu.postimees.ee
Copy
20. sajandi villa Långedragis.
20. sajandi villa Långedragis. Foto: Hemnet.se

Veel eile kirjutas Postimees, et Rootsi eluaseme hinnad on jõudnud põhja, kuid kallist kinnisvara leiab meie läänenaabrite juures küllaga. Mõnda neist on samuti alla hinnatud, kuid see ei tee neid odavaks. Viska pilk peale kolmele kõige kallimale elamule, mida hetkel Rootsis müüakse.

III koht

20. sajandi villa Långedragis – 42,5 miljonit Rootsi krooni ehk 3,57 miljonit eurot

Rootsi kõige kallimate kinnistute kolmas koht kuulub Göteborgi edelaosas Långedragis asuvale 20. sajandi algul ehitatud mõisale. 42,5 miljoni Rootsi krooni suuruse hinnasildiga kinnistule on tehtud kõva allahindlus, veel hiljuti küsiti selle eest 48,5 miljonit ehk 4,08 miljonit eurot. 

Maakler kirjeldab kinnistut kui «lõpmatute võimalustega kohta, kuhu oma unistuste kodu luua». Elumajas on ruutmeetreid 528 ning tube 12. Mereäärne krunt pakub imelisi vaateid ning selle peale mahub veel bassein koos pisikese basseinimajaga.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

II koht 

Uusarendus Lidingöli saarel – 65 miljonit Rootsi krooni ehk 5,47 miljonit eurot

Teine koht kuulub Stockholmi linnas asuvale Lidingöli saarele ehitatud uusarendusele. Maakler kirjeldab seda kui ideaalset aastaringset elukohta, mis sobib ühele kuni kahele perekonnale.

Tube on majas kaheksa ning ruutmeetreid 430. Lisaks kolm katuseterrassi ja välibassein. Maja akendest avaneb vaade ümbritsevale veele.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

I koht

Kaheteistkümnetoaline järveäärne villa Djursholmis – 175 miljonit Rootsi krooni ehk 14,72 miljonit eurot

I ja II koha vahel on üle saja miljoni Rootsi krooni suurused käärid. Nooblis Stockholmi külje alla jäävas piirkonnas asuv villa on Rootsi suurima kinnisvaraportaali Hemneti andmeil hetkel kõige kallim müügis olev kodu.

1964. aastal ehitatud ühekorruselises majas on kaksteist tuba, mis laiuvad 340 ruutmeetril. Kui Rootsi kinnisvaraturul käib kõva hindade kärpimine, siis antud kinnistu hinda on hiljuti hoopis 15 miljoni Rootsi krooni ehk 1,26 miljoni euro jagu tõstetud. 

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles