KESET SÕDA Kiievi naine näitab, milline tema koduaed välja näeb (2)

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: alex9330 / Shutterstock.com

Kiievist pärit Ljudmõla Radtšenko on pikalt talunud pommirahet ja olnud tunnistajaks sellele, kuidas inimeste kodud hävivad. Kas sõjast räsitud maal üldse mõni lill õitseb või kas sel aastal õunu ja ploome saab?

Sõda lõhub Ukrainat juba üle pooleteise aasta: me oleme näinud kohutavaid fotosid purunenud majadest ja täielikult hävinud hoovidest, kus varem elu õitses, lapsed paljajalu murul jooksid ja puu otsast õuna napsasid. Loodus on lõhki rebitud ja lopsakast saagist võib vaid unistada.

Imekombel on aga Kiievist pärit Ljudmõla koduaed justkui puutumata salaaed, kus sõjast pole jälgegi. Kõik õitseb korraga ja puud kannavad imekauneid vilju – paljud Eestis võivad sellisest saagist und näha. Kuidas see võimalik on?

Naine jagab sotsiaalmeedias fotosid imekaunitest roosidest, pojengidest ja lookas viljapuudest. Inimesed sotsiaalmeedias jagavad Ljudmõla fotosid edasi:

Naise fotode alla on jäetud sadu toetavaid kommentaare ja kiidusõnu. Paljud imestavad, kuidas keset sõda midagi nii ilusat eksisteerida saab. Aga näete – saab ja kuidas veel!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles