Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Eestlaste seas populaarne Lõuna-Prantsusmaa linn on kimpus ahnete restoranidega

Copy
Vaade Saint-Tropezi linnale.
Vaade Saint-Tropezi linnale. Foto: trabantos / Shutterstock.com

Lõuna-Prantsusmaal asuv kuurort Saint-Tropez on kimpus restoranidega, mis keelduvad laudu broneerima, kui klient ei ole valmis tuhandete eurode võrra kukrut kergendama.

«Lauda broneerides öeldakse teile: «Meil on laud hinnaga 5000 eurot, kas see on okei?» Kui seda raha pole, siis pole ka lauda,» rääkis anonüümseks jäänud restoranitöötaja kohalikule väljaandele Var-Matin.

Saint-Tropez' restorane külastanud kliendid selgitasid väljaandele, et lauda broneerides pidi ütlema, kui palju raha neile jätad. Kui klient pole valmis restoranis mitu tuhat eurot kulutama, siis kehitatakse selle peale õlgu ja öeldakse, et esimene vaba lauad on kuskil septembris ehk peale tipphooaja lõppu. 

Tagasi üles