PÕNEV PAKKUMINE Armuneemel müüakse maja, mis valitud Eesti kõige ilusamate sekka

Kodu.postimees.ee
Copy
Viimsi vallas müüakse kaunist mereäärset maja.
Viimsi vallas müüakse kaunist mereäärset maja. Foto: Christie's

Armuneemel müüakse ainulaadset privaatse sadamega kinnistut, mis on valitud üheks kaunimaks eramuks Eesti ajaloos.

Kinnistu on kolmest küljest ümbritsetud merega, seega pole ime, et sellise kodu juurde kuulub privaatne sadam. Kaunist hooldatud aiast avanevad vaated Tallinna lahele ning kogu keskkond pakub palju privaatsust, vaikust ja rahu.

Kinnistu juurde kuulub väike sadam.
Kinnistu juurde kuulub väike sadam. Foto: Christie's

Valgusküllase elumaja ükski ruum ei ole täiesti nelinurkne. Hoone kaardub mere poole ning selle ruumid ja avaused jälgivad täpselt päikese liikumist. Läbi maast laeni akende avanevad kõigilt korrustelt imelised vaated merele, Tallinna linnale, Aegnale ja Naissaarele ning kaunitele päikeseloojangutele.

Antud maja on 12. Veneetsia arhitektuuribiennaalil valitud läbi ajaloo 100 ilusaima Eesti eramu hulka.

Maja on projekteeritud arhitekt Vahur Sova ning maastikuarhitektuuri eest vastutas Ülle Grišakov. Hoones on seitse tuba, sealhulgas viis magamistuba.

Elumaja on nimetatud üheks Eesti ilusaimaks.
Elumaja on nimetatud üheks Eesti ilusaimaks. Foto: Christie's

Maja esimesel korrusel asub suur 90 ruutmeetri suurune elutuba koos avatud köögi ja söögitoaga, külalistetuba, väike spaa koos soome- ja aurusaunaga, mullibasseini ja eraldi lounge-ruumiga. Samuti paiknevad esimesel korrusel merevaatega soojustatud kinnine terrass ning avatud suur terrass.

Maja teisel korrusel asub magamistuba koos vannitoaga, lisaks veel kaks magamistuba ja üks eraldiseisev vannituba. Kõikidest magamistubadest on juurdepääs rõdule. Maja kolmandal korrusel on veel üks eraldatud tuba, kust avaneb 360-kraadine vaade merele.

Akendest avaneb vaade merele.
Akendest avaneb vaade merele. Foto: Christie's

Maja asub Viimsi poolsaare tipus Armuneemel, mis on väga eksklusiivne ja privaatne asukoht. Viimsi keskus on vaid 7-8 minutilise autosõidu, Tallinna kesklinn 30 minutilise autosõidu kaugusel.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles