Itaalia toidukuninganna on jahmunud: te joote kohvi valesti!

Kodu.postimees.ee
Copy
Pastakuninganna Nadia
Pastakuninganna Nadia Foto: Video kuvatõmmis

Pastakuninganna Nadia, kes jagab sotsiaalmeedias maitsvaid Itaalia retsepte, sai šoki, kui avastas levinud kohvijoomiskombe. «See on ennekuulmatu!»

Ühes hiljutises videos pöördus ta oma kahe miljoni jälgija poole, olles kerges šokis: mitteitaallasest ettekandja pakkus talle pärastlõunal cappuccino't. 

Instagrami konto The Pasta Queen omanik ja toiduspetsialist lajatas, et kõik, kes joovad seda piimaga kohvijooki pärast kella 12 päeval, on asjast valesti aru saanud. «See on hommikujook, inimesed! See on vahustatud piimaga ja see meelierutav jook kuulub hommikusöögi juurde,» ütleb ta ja lisab, et ei suuda uskuda, et keegi on teisiti arvanud. «Jooge seda kuni kella 11 hommikul, maksimaalselt 12ni, kui väga isu on, aga mitte iial pärastlõunal või õhtul.»

Näitena, kui jabur on itaallaste silmis päeva teises pooles cappucino't juua, tõi ta võrdluse: «See on umbes sama, kui ameeriklased valiksid hommikusöögiks hot dog'i. Kui te sööte, on teie maol piisavalt tegevust, kõik mida vajate, on üks ergastav espresso.» 

Pärast tema video vaatamist jätsid vaatajad kommentaare ja jagasid oma kogemusi kohvi tellimisel Itaalias, mis toetasid Nadia seisukohta. Üks inimene ütles: «Ma tellisin Itaalias õhtusöögi lõpetuseks cappuccino ja kelner ütles ei.»

Teised inimesed aga vaidlustasid selle reegli ja kommenteerisid, et jagada oma trotsi: «Jätkan cappuccino joomist hommikul, lõunal ja õhtul! Eriti jätkan Itaalia reisidel pärast õhtusööki cappuccino küsimist, et saaksin kelnereid ärritada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles