Maxima lubab piimatoodetele kõva soodustust: rõhk on ostukorvi hittidel

Kodu.postimees.ee
Copy
Maxima kauplus Lasnamäel.
Maxima kauplus Lasnamäel. Foto: Madis Veltman

Maxima Eesti otsustas alandada nende piimatoodete hindasid, mis leiavad kõige tihemini tee inimeste ostukorvidesse. Hinnaalandus ulatub kuni 40 protsendini.

«Suhtlesime erinevate piimatootjatega ning jõudsime läbirääkimiste käigus tulemuseni, kus valisime Eesti perede ostukorvidesse enim jõudvad tooted ja alandasime nende hinda oktoobrikuu lõpuni. Meie jaoks on oluline, et hea hinnaga saaks osta neid tooteid, mida igapäevaselt on harjutud tarbima, ning usume, et pakume tänases inflatsiooniolukorras meie klientidele olulist leevendust,» sõnas Maxima Eesti ostuosakonna juht Matthias Jaaksoo.

Keskmise perekonna nädala ostukorvi kuuluvad piimatoodetest tavaliselt piim, juust, või, määrdejuust, kodujuust ja paar piimast tehtud magustoitu, olgu selleks puding või kohupiimakreem.

Näiteks Farmi rammusa kaheliitrise täispiima saab varasema 2,39 euro asemel 1,79 euro eest, viilutatud Eesti juustu 200 g varem 2,59 eurot maksnud pakk on nüüd saadaval 1,69 euro eest ja on veel palju teisi pakkumisi. 

«Lisaks suurepärastele piimatoodete hindadele leiab meie kauplustest iga nädal üle 2000 erineva sooduspakkumise toodetele, mis on Eesti inimeste lemmikud ja ostukorvide sagedased külalised,» lisas Jaaksoo ja tõdes, et piimakampaania puhul lähtuti põhimõttest, et soodsad peavad olema tooted, mida inimesed päriselt tahavad osta.

«Nii panimegi kokku valiku erinevatest piimatoodetest, alates joogipiimast, võist, toorjuustust kuni magustoitudeni välja, et iga pereliige leiaks oma lemmiku võimalikult hea hinnaga,» sõnas ostuosakonna juht.

«Iga kuu hakkame fookusesse panema erinevaid tootegruppe, kus oleme saanud tootjatega parema kokkuleppe, sest meie eesmärk on muuta igapäevane ostukorv võimalikult odavaks,» lisas Matthias Jaaksoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles