VIDEO Elamise mõnu! Suurupis müüakse oma metsa ja tiigiga luksuslikku kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Eramu Suurupi ranna lähedal.
Eramu Suurupi ranna lähedal. Foto: city24.ee

Suurupi rannast kõigest 500 meetri kaugusel on müüki tulnud unikaalne oma metsatukaga eramu, kus on olemas kõik vajalik mugavaks eluks looduse keskel.

Aiaga ümbritsetud 6818 ruutmeetri suurusel osaliselt metsaga kaetud õuealal asuvad 279,2-ruutmeetrine viietoaline peamaja, abihoone, väliköök ja terrass.

Privaatsus ja vaikne elukeskkond on tagatud aia taga oleva metsaga, kus saab käia mustikal ja teha enda metsatukas väikese jalutuskäigu.

Elumaja esimeselt korruselt leiab avatud köök-söögitoa, esiku, tualeti, magamistoa, tehnoruumi, garderoobi ning sauna koos pesu- ja eesruumiga. Teisel korrusel on kaks magamistuba oma vannitoa ja garderoobiga, trepihall ja suur magamistuba koos oma vannitoaga. Kolmas korrus on soojustatud, kuid kindlat funktsiooni sel veel ei ole.

Maja esimene korrus on ümbritsetud terrassiga, kuhu pääseb igast toast ja saunast. Köögist saab õhtupäikese poole suunatud terrassile, kus asub ka grillimisnurk välikaminaga, millel on ühine metallkorsten elutoa konvektorkaminaga.

Teisel korrusel on majataguse seina ulatuses katusealune rõdu, kuhu pääseb kõikidest ülemise korruse magamistubadest.

Elumaja sisedisainis on kontrastsed heledamad ja tumedamad toonid ideaalselt sobitatud hinnalise ja väärika kunstiga: kauneid maale leidub terves majas ja kõikides tubades. Märksõnadeks on rahulikud, heledad ja maalähedased toonid kontrasti lisavate tumedate seinte ja siseuste ning telliskiviseintega.

Tallinna linnapiirist kõigest umbes 15-minutilise autosõidu kaugusel asuv Suurupi küla Harku vallas pakub mõnusat ja vaikset elukeskkonda looduse keskel mere ääres. Vaid viie kilomeetri kaugusel asuvas Murastes on lähim suur toidupood, restoran, samuti lasteaiad-koolid. Ka Tabasalu ja Rocca al Mare ei jää kaugele ning sinna viib vajadusel koolibuss.

Lähim ühissõidukipeatus on majast kõigest 300 meetri kaugusel, ühendus linnaga on tagatud maakonnaliinidega.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles