Pere tellis tuntud kiirtoiduketist eine ja sai suure šoki osaliseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Kananagitsatest on saanud üks populaarsemaid kiirtoidukettide müügiartikleid ning kohe kindlasti on need võitnud paljude laste südamed. Üks pere, kes läks McDonald'sisse nagitsaid ostma, sai aga suure ehmatuse osaliseks: nagitsate seest vaatas neile vastu toores kana.

Ameerika Ühendriikides McDonald'sist kananagitsaid tellinud kliendid on viimasel ajal pidanud mitu korda pettumust tundma. Äsja pahandas netirahvast olukord, kus väikse tüdruku tellitud nagitsakarbikeses oli hoopis ilmselt mõnele töötajale kuulunud e-sigarett ja mitte ühtegi kanapala.

Hiljuti tellis teine perekond kananagitsad enda pisipojale, kes toidu kohta esialgu ühtegi kommentaari ei teinud. Ema lasi pojal rahus oma einet süüa, kuni avastas ühel hetkel, et tellitud nagitsad on seest täiesti toored ja ta poeg on neid juba kolm tükki ära söönud. Šokis naine viis seepeale toidu tagasi ja nõudis uut toitu või raha tagasi, kuid talle ei võimaldatud kumbagi.

Pereema võttis ühendust ka kohaliku tervishoiuasutusega, kui kiirtoidukett talle vastu ei tulnud. «Koju jõudes ei suutnud poeg terve öö magada, sest tal kõht valutas, ja ta tundis end terve järgmise päeva halvasti, keeldudes söömast,» avaldas naine.

McDonald's vastas perele, et kananagitsad võivad jääda tooreks, kui fritüür on ülekoormatud. Teinekord väljas einestades tasub kananagitsaid tellides seega ettevaatlik olla – pigem karta, kui kahetseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles