USKUMATU Woltist on korraga tellitud just nii mitu juustuburgerit

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Wolti kullerid on saanud viimase aasta jooksul hulga rekordtellimusi.

Eestlased on juba harjunud tellima toitu platvormilt. Sagedamini hoolitsetakse sel viisil tööürituste või isiklike pidustuste toidu ja suupistete eest. Wolti andmetel tellitakse sellistel juhtudel sageli mitukümmend portsjonit sama rooga. Viimase aasta jooksul on Wolti kullerid saanud erinevaid rekordtellimusi. Näiteks on korraga kohale viidud 200 juustuburgerit.

Viimase 12 kuu suurimate tellimuste hulgas on ka 90 vaniljemuffinit, 50 portsu riisinuudleid kanaga ja 42 portsu Kiievi kotlette seenekastmega, mis toimetati ühele kliendile korraga kohale.

Märkimisväärseid ostukorve leidub ka Läti ja Leedu kasutajate seas. Lõunanaabrid tellisid Woltist korraga 65 juustuburgerit, 50 portsu krõbedat kana ja närimiskummi. Teistest tellimustest paistavad silma 46 päevase lõunasöögi portsjonit ja 40 pakki pähkleid.

Leedukad on korraga tellinud 40 juustuburgerit. Rekordilähedane oli ka tellimus, mis koosnes 40 kartulikoogist. Samuti telliti korraga 32 soolakaramelliküpsist ja 30 smuutit.

«Tavaliselt tehakse selliseid rekordtellimusi, kui inimestel on tulemas peod või suvel ka piknikud. Oluline osa suuri tellimusi tehakse ka «Wolt for Worki» teenuse kaudu, kui tellitakse toitu kontoritesse,» ütleb Wolti Baltikumi ajutine juht Mantas Lomsargis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles