AJASTU LÕPP? Tartu legendaarne Ümarlaua baar ootab uut omanikku

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Ümarlaua baar Narva maanteel
Ümarlaua baar Narva maanteel Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Tartus Narva maanteel asub legendaarne baar, mis võtab näljaseid ja januseid kliente vastu juba kell 7 hommikul. Nüüd on üks ajastu läbi saamas. 

Pole ilmselt tartlast, kes poleks kuulnud Ümarlaua baarist. Seal sõlmitakse uusi tutvuseid, sumistatakse pärast pidu ja üksildasi südameid ja haavunud hingi tohterdab leti taga askeldav proua Anu. Vaat et kultuuriloolise staatusega baari tunnusmärgiks on suur ümmargune laud keset saali. 

Nüüd otsib legendaarne baar uusi omanikke, kes värvika ajalooga loodut jätkaksid või hoopis uue alguse sisse puhuksid. KV.ee portaalis ilmus kuulutus, kus on sanitaarremonti vajav äripind müüki pandud. 

Äripinnale jääb osaliselt sisustatud köök, olemas on eraldi sissepääs, tsentraalne vesi, kamin ja klientidele sissepääs otse tänavalt. Parkimisvõimalus puudub, kuid kuna tegemist on baariga, pole see eriline miinus ja paari minutilise jalutuskäigu kaugusel on mitu parklat. 

Hinnaks on märgitud 99 000 eurot, kuid maakler on teinud märke, et tõsise soovi korral võib teha ostja omapoolse hinnapakkumise. 

Vaata legendaarse baari pilte ja müügikuulutust SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles