MASTERCHEF EESTI Suurem ja võimsam teine hooaeg tõstab osalejad uutesse kõrgustesse

Kodu.postimees.ee
Copy
«MasterChef Eesti» uus hooaeg jõuab oktoobri alguses televaatajateni.
«MasterChef Eesti» uus hooaeg jõuab oktoobri alguses televaatajateni. Foto: Telia

Kevadel Eesti parima meelelahutussaate tiitli pälvinud «MasterChef Eesti» uus hooaeg jõuab oktoobri alguses eksklusiivselt Telia Inspira kanalisse. Värskel hooajal tuleb osalejatel lisaks omavahelisele mõõduvõtule kokku puutuda ka militaarvaldkonna esindajatega.

«MasterChef Eesti» peaprodutsent Kaupo Karelson oli valmis kergitama veidi saladusloori uuel hooajal toimuvalt ning kinnitas, et saate tegijad ei jää kindlasti avahooaja loorberitele puhkama.

Näiteks ootab osalejaid, kohtunikke ja kogu võttetiimi ees tõsine katsumus: üks saateepisood filmitakse Eesti mereväe laevade kodusadamas - Miinisadamas.

«Võistlejatel tuleb süüa teha nii 120 mereväelasele kui ka võluda välja gurmeeroog standardsest NATO-pakist. Selle osa filmimiseks loodi režissöörile ainulaadne mobiilne tehniline lahendus, et korraga salvestada mitme tiimi tegevust ja seda ülesvõtmist juhendada,» avaldas Karelson.

Samas tõi saate peaprodutsent välja mõningad põnevad faktid ja numbrid ka «MasterChefi» köögipoolelt. Ehk kui televaatajani tuuakse saates just andekate kodukokkade omavaheline võistlemine, siis tegelikult tuleb erinevatel tasutajõududel tagada see, et osalejatel oleks söökide valmistamiseks kõik vajalik olemas.

Põnevaid fakte «MasterChef Eesti» teise hooaja kohta

  • Sarja tootmise jooksul telliti MasterChefi sahvrisse üle 500 erineva toiduaine;
  • Sarja tootmise juures on üks keerukamaid ülesandeid nõudepesu ning sellega tegeles tipphetkedel kuni 8 inimest. Keskmiselt tuli ühel võttepäeval pesta üle 1000 nõu või köögitarviku;
  • Kiire oli ka põllede pesuga, kuna mõnel päeval filmiti kolme erineva ülesande sooritust. Kokku oli kasutuses 67 põlle;
  • Ühtki kasutuskõlblikku toorainet ära ei visatud ning ülejäägid jagati tiimiliikmetele. Ka osalejate poolt varuga valminud toidud söödi meeskonna kiidusõnade saatel stuudios ära;
  • Saate valguslahendus tehti teise hooaja tarbeks ümber – valgusallikate arv on uuel hooajal peaaegu kahekordne võrreldes esimese hooajaga.

«MasterChef Eesti» teise hooaja esimene osa on Telia Inspira kanali eetris laupäeval, 7. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles