KAS ARVAD ÄRA? Modellindusega lõpparve teinud Gisele Bündchen proovib kätt uues valdkonnas

Kodu.postimees.ee
Copy
Gisele Bündchen 2019. aastal.
Gisele Bündchen 2019. aastal. Foto: Hein Hartmann, via www.imago-images.de/Scanpix

Endine tippmodell jagab maailmaga tükikest oma eluloost.

Gisele Bündchen sündis Brasiilia väikelinnas, kus ta kasvas üles koos viie õega. Bündcheni vanemad rassisid päevläbi tööd teha, samal ajal kui õeksid pidid õppima iseeendi eest hoolitsema. Kogu pere lõi kaasa erinevates majapidamis- ja põllutöödes, vahendab Mashed.

Bündchenile meeldis veeta aega oma vanavanemate väikeses talus, kus ta lüpsis lehmi, kogus värskeid mune ja korjas saadusi perele kuuluvast aiast. 

Hea toit on midagi, millesse suhtun kirega ning mis on eluterve eluviisi jaoks ülioluline," kirjutas autor hiljutises Instagrami postituses.

Oma esimeses kokaraamatus «Nourish» jagab Bündchen lugejatega oma pere toidulauda, avaldades kõige armastatumad retseptid ja nõuanded, mida ta elu jooksul kogunud on. 

«Nourish» sisaldab 100 retsepti, mis põhinevad argipäevastel koostisosadel ja toorainetel, mis kõigi kodudes valdavalt juba olemas on. 

Kõikidel lehekülgedel keskendub Gisele Bündchen gluteenivabadele toitudele, milles kasutatakse kõrge toiteväärtusega koostisosi, näiteks mandlijahu, avokaadoõli ja datleid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles