«ÖÖKÜLALINE» Äsja metsade vahele kolinud näitleja avab televaatajale oma kodu ja südame

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: Kanal2

Kanal 2 saates «Öökülaline» avab televaatajatele oma vastvalminud kodu ukse Mari Jürjens.

Mari Jürjens jõudis suure publiku ette 2010. aastal, kui ilmus tema laul «No näed». Sel laupäeval läheb tema juurde öökülaliseks saatejuht Mart Normet. Äsja oma perega metsade vahele kolinud näitleja avab televaatajale oma kodu ukse ja südame.

Tänaseks juba neli täispikka albumit välja andnud Jürjens on lõpetanud Viljandi kultuuriakadeemia näitleja erialal. Paljudele lastele on ta tuntud ka kui nõianeiu Nöbinina. Sel suvel 40 korda publiku ette astunud Mari on oodatud nii väikestel kui ka suurtel lavadel. Tema laul on kõlanud laulupeol ning ta on üles astunud vabariigi aastapäeva kontserdil ja tänavu ka laulu- ja tantsupeol.

Mari Jürjens kolis äsja koos perega Tallinnast Kohilasse ning on seal värskelt valmis saanud hubase kodu. Õrn ja poeetiline lauljatar elab oma unistuste majas koos nelja mehega: kolme poja ning näitlejast abikaasa Mikk Jürjensiga. «Mina kasvasin õdedega. See, et mul on nüüd ümberringi hästi palju poisse – ega ma alati kõigest nende puhul aru ei saa, aga samas on selles ikka midagi vägevat ja ägedat ka,» räägib Mari.

Lõppenud suvi on olnud Marile nii töörohke, et tema hääl on veidi kannatada saanud ning kurk kähe. Saates minnakse koos järjekordsele kontserdile, valmistatakse pere keskis süüa ning räägitakse sellest, mis on elus tõeliselt oluline.

Helge kulgemisega saate ja perekond Jürjensite mõnusa olemise toob Kanal 2 ekraanile öökülaline Mart Normet juba täna õhtul kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles