MUGAVUSTEENUS Eesti toidutellimisplatvorm lõi käed ambitsioonika partneriga

Kodu.postimees.ee
Copy
Fudy kuller.
Fudy kuller. Foto: Taavi Sepp / Postimees Grupp

Eestis loodud mobiilsus- ja teenusplatvorm Forus integreeris partnerina enda keskkonda kodumaise toidutellimisplatvormi Fudy, mis omakorda lisab enda äppi Foruse taksode tellimise võimaluse.

Fudy tegevjuhi Viljam Põdra sõnul on koostöö Forusega nende jaoks loogiline samm. «Fudy on alati vaadanud äritegevust kui partnerluse loomist. Meie visioon on toetada oma tegevuses restorane, mitte olla vaid vahendustasu koguja, ja sellest me lähtume ka tootearenduses ning hinnastamispoliitikas. Koostöö laiendamine selliste ambitsioonikate Eesti ettevõtetega nagu Forus on meie jaoks järjepidev tulevikku vaatav samm, millest võidavad kõik.»

Foruse platvormi juhi Eduard Dubrovski sõnul on tugeva partneri lisandumine Foruse äppi märgiline samm pikal teekonnal. «Kahe ambitsioonika partneri koostöö sünd loob lisandväärtust mõlemale ettevõttele, aga ennekõike meie klientidele, kelle jaoks laieneb kahes äpis pakutav teenuste valik ning seeläbi ka kasutusmugavus. Soovime, et tulevikus saaks Foruse äpi kasutajad mõne liigutusega tarbida ükskõik millist igapäevast teenust ja valida mitme pakkuja vahel,» ütles Dubrovski.

Viljam Põdra sõnul eristub Forus ükskõik millisest teisest platvormist selle poolest, et 30 protsenti ettevõttest kuulub klientidele ja partneritele. «Iga 100 euro eest Foruse platvormilt teenuseid ostes või osutades saab inimene ühe US Tokeni. Igaüks, kes US Tokeneid kogub, on ka üks platvormi omanikest. Jagame ja hindame kõrgelt Foruse mõtteviisi, et teenuse tarbija on osa kogukonnast, mis teenuse arengut suunab ja osaleb firma eduloos. Meil Fudys on sama visioon – nii mõnigi restoran omab meist väikest tükki, sest nad näevad, et meie suudame pakkuda midagi, mida konkurendid ei paku,» märkis Põdra.

Nii Põdra kui ka Dubrovski rõhutavad, et kahe ettevõtte plaanid ei piirdu Eestiga, vaid koostööd soovitakse laiendada kõikidele välisturgudele, kus firmad koos tegutsevad.

«Fudy visiooniks on kasvada oma Dine-in Order & Pay lahendusega restoranide jaoks eri teenuseid koondavaks rahvusvaheliseks platvormiks, mis on heas sünergias Foruse sooviga pakkuda tulevikus kõiki igapäevaseid teenuseid läbi äpi,» lisas Põdra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles