«ÖÖKÜLALINE» Legendaarne poliitik avab saates oma pehmema poole ning paljastab seni varjul olnud kire

Kodu.postimees.ee
Copy
Kes on see legendaarne Eesti poliitik, kelle juures Mart järgmised kaks päeva veedab? Saa teada juba täna kell 19.30 Kanal 2-s.
Kes on see legendaarne Eesti poliitik, kelle juures Mart järgmised kaks päeva veedab? Saa teada juba täna kell 19.30 Kanal 2-s. Foto: Taavi Sepp/Postimees Grupp

Legendaarne peaminister Andrus Ansip on viimased aastad teinud edukalt suurt poliitikat Euroopa koridorides. Laupäeval avab ta oma Tartu kodu ukse saatejuht Mart Normetile, kes läheb talle külla suisa kaheks päevaks ja üheks ööks.

Lisaks oma kaunile kodule näitab poliitik saates «Öökülaline» oma pehmemat poolt. Selgub, et eriliselt paneb tal silma särama hoopis vanaisaks olemine. «»

Nii võetaksegi üheskoos lastelastega ette perekondlik paadimatk ja pannkoogitegu, kus selgub, milline on see «teflonmees» oma pere keskel. Oma abikaasa Anuga kohtus Ansip juba ülikoolis. Pikaaegse suhte saladuseks peavad nad mõlemad kannatlikku meelt. Nende kauni Tartu kodu ja aiailu eest vastutavad mõlemad võrdselt.

Saates selgub, et poliitik on ka kirglik koguja. «Kogu aeg olen midagi kogunud ja mingisugune austus vanade asjade vastu on mul olemas olnud. Ma ei ole midagi vana lihtsalt niisama ära visanud,» räägib Ansip ja lisab, et vanad asjad aitavad luua kodutunnet. Mehel on muljetavaldav kollektsioon vanu pudelid ja mitmetuhande eksemplari suurune Tartu-teemaline postkaardikogu. Lisaks sellele kogub ta ka spordivõistluste võistlusnumbreid, mida on tema garaaži seinale kogunenud nii palju, et annavad tapeedi möödu välja.

Lisaks räägib Andrus Ansip oma traagilisest õnnetusest, mis viis ta aastaid tagasi lausa elu ja surma piirile. Samuti jagab ta nõuandeid selle kohta, kuidas saada hakkama tööstressiga ja end ikka ja jälle reipana hoida.

Saates «Öökülaline» selgub endise peaministri kohta palju uut ja huvitavat juba täna kell 19.30 Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles