SÕIDA SEENELE Osale Postimees Kodu hoidistekonkursil ja võida väärt auhindu!

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: Postimees

Sügis ja seenehoidised, kes neid jõuaks lahuta! Kui ka sina soovid oma tehtut jagada, saada foto ja seenehoidise retsept aadressil kodu@postimees.ee. Parimatele auhinnad!

Kuidas osaleda?

Otsi välja oma parim seenehoidis ning jäädvusta see kaamerasilmale. Veendu, et pilt oleks kvaliteetne ning vertikaalses formaadis. Kui see kõik tehtud on, pane kirja oma imeretsept ning saada see koos pildiga meile.

Kampaania tingimused

Kampaaniat korraldab Postimees Grupp AS, registreeritud asukoht Tallinn, Tartu maantee 80, registrikood 10184643, e-post: levi@postimees.ee; telefon: +372 666 2525.

Kampaania nimetusega «Sõida seenele! Kui tagasi jõuad, pane seened purki ja jaga oma imeretsepti meiega! Parimatele auhinnad!» kampaania periood 

Kampaania periood: 26.09.- 25.10.2023

Kampaanias osalevad vaid retseptid, mis on saadetud koos vertikaalses formaadis pildiga (maksimaalne suurus 1000x663 pikslit).

Lubatud fotolaiendid: jpg, png, jpeg.

Pildi saatmisega kinnitab osaleja, et ta on pildi autor või omab õigust selle levitamiseks.

Perioodil 26.09.-17.10.2023 saabunud retseptide vahel toimub perioodil 18. – 25.10.2023 avalik hääletus.

Retseptide esikolmik selgub kogutud häälte põhjal.

Auhinnad:

1. koht 150 € Coop kinkekaart + Postimehe Reklaamivaba digipaketi 1 aastane ligipääs (koguväärtus 305 €).

2. koht 100 € Coop kinkekaart + Postimehe Reklaamivaba digipaketi 6 kuune ligipääs (koguväärtus 175 €).

3. koht 50 € Coop kinkekaart + Postimehe Reklaamivaba digipaketi 3 kuune ligipääs (koguväärtus 89 €).

Auhinda ei saa välja võtta rahas.

Võitjatega võetakse hiljemalt loosimisele järgneval tööpäeval personaalselt ühendust e-posti või telefoni teel.

Postimees Grupil on õigus teha muudatusi või täpsustusi kampaania tingimustes. Muudatused jõustuvad alates avalikustamise päevast.

Postimees Grupil on õigus vääramatu jõu (Force Majeure) juhtudel lõpetada kampaania viivitamatult ilma selle eest mistahes vastutust kandmata.

Käesolevad tingimused on koostatud kooskõlas Eesti Vabariigis kehtivate seaduste ja muude õigusaktidega. Kõik kampaaniast tulenevad vaidlused lahendatakse Eesti Vabariigis kehtiva õiguse alusel.

Kõik pretensioonid seoses kampaaniaga tuleb saata kirjalikult 1 nädala jooksul peale pretensiooni aluseks oleva juhtumi avaldumist märksõnaga „kampaania“.

Kõik korraldajale saabunud pretensioonid vaadatakse läbi ja vastatakse esimesel võimalusel, kuid mitte hiljem kui 14 päeva jooksul alates teate kättesaamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles