GALERII Kolme Sibula meeleolukas avapidu meelitas kohale värvika seltskonna

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy

Kaua oodatud kaunikene! Erinevaid rahvuskööke kombineeriv restoran Kolm Sibulat uuendas kontseptsiooni ning avas uksed uues asukohas Maakri kvartalis.

Avaüritusel tutvustati uuenenud restorani ja šampanjabaari kontseptsiooni, räägiti, kuidas sai alguse koostöö Coop Pangaga, prooviti restorani uut menüüd ja šampanjat, demonstreeriti eksklusiivset Jaapani raamenimasinat ning külalistel oli võimalus ka ise proovida raameninuudlite valmistamist. Restorani fuajees asuval tiibklaveril musitseeris pianist Joonas Sarapuu.

Ligi kümme aastat Telliskivi tänaval tegutsenud Kolm Sibulat pakub uuel aadressil Euroopa restoranidest inspireeritud värsket menüüd, mille üheks pärliks on jaapanipärane nuudlisupp raamen. Restorani peakoka Roman Zaštšerinski sõnul soetati spetsiaalne köögitehnika otse Jaapanist.

«Eestlased armastavad erinevaid pastatoite, mistõttu on raamen osutunud väga populaarseks. Uues restoranis valmistame nuudleid spetsiaalse Jaapanis toodetud raamenimasinaga, mille abil valminud nuudlitel on ehtne aasiapärane tekstuur ja maitse,» selgitas Zaštšerinski.

Aeglase toidunautimise kõrval pakub uuenenud restoran lõunamenüüs just kiiresti valmivat autentset Jaapani raamenit ja erinevaid salateid. Elegantsust ja erakordseid maitsenüansse lisab restoranile šampanjabaar, kus pakutakse Euroopa väiketootjate šampanjat ning seda taskukohasema hinnaga kui Eestis seni tavaks on olnud.

Lisaks Kolmele Sibulale kuulub samadele kokkadest omanikele Roman Zaštšerinskile ja Igor Andrejevile ka 2009. aastast tegutsev restoran Moon Kalamajas. Kolme Sibula uue restorani rajamist rahastanud Coop Panga äripanganduse juht Arko Kurtmann rääkis, et Kolme Sibula meeskond on hea näide pühendumisest, mille tulemusena areneb nii Eesti toidukultuur üldiselt kui ka Maakri kvartal.

Kolm Sibulat uus restoran ja šampanjabaar asub aadressil Maakri 19/1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles