KASUTA VÕIMALUST Rakvere linn pani 43 kinnistut oksjonile

Kodu.postimees.ee
Copy
Navi tänav.
Navi tänav. Foto: Kristel Mänd

Täna, 5. oktoobril kell 10 algas elektrooniline enampakkumine 36 Rakvere linnale kuuluva elamukinnistu, viie elamu- ja ärimaa kinnistu, ühe ärimaa kinnistu ning ühe tootmismaa kinnistu hoonestusõigusega koormamiseks. Enampakkumine viiakse läbi portaalis Osta.ee.

Abilinnapea Kert Karuse sõnul korraldab Rakvere linnavalitsus oma halduspraktikas esmakordselt nii märkimisväärses mahus enampakkumise. „Enamus ehk 28 müüki tulevatest elamumaa kinnistutest asuvad äsja valminud Navi tänava arenduses, mis on Rakvere linna ajaloo esimene ja suurim elamuarendusprojekt,“ märkis ta.

Navi tänava arenduses, Propelleri ning Lenduri tänaval on välja ehitatud kogu taristu: vee- ja kanalisatsioonitrassid, tänavad, sõidu- ja kõnniteed, tänavavalgustus, bussipeatus, kinnistutele on tehtud elektriliitumised ja välja ehitatud ülikiire internetivõrk. „Uutele elanikele on loodud kõik võimalused rajada Rakveresse oma unistuste kodu,“ ütles Karus.

Lisaks elamumaa müügile pakub linnavalitsus ettevõtjaile võimalusi äritegevuse laiendamiseks või korterelamu ehitamiseks.

Pakkumine toimub elektroonilise enampakkumisena oksjoniportaalis Osta.ee. Pakkumuse saavad esitada nii füüsilised kui ka juriidilised isikud. Enampakkumise tagatisrahaks on 1000 eurot, mis broneeritakse pakkumise tegemisel pakkuja Osta.ee e-kontolt ning enampakkumise võitja tagatisraha tasaarveldatakse hoonestusõiguse tasu tasumisel.

Enampakkumine vältab 21 päeva alates oksjoniportaalis ilmumise kuupäevast.

Lisainfo ka Rakvere linna kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles