«MASTERCHEF EESTI» NATO pakist valmistatud gurmeeroog? Täna algav uus hooaeg ületab kõik ootused

Kodu.postimees.ee
Copy
«MasterChef Eesti» teise hooaja esimene osa on eetris juba täna!
«MasterChef Eesti» teise hooaja esimene osa on eetris juba täna! Foto: Telia Inspira

Täna kell 21:00 jõuab Telia Inspira kanalisse «MasterChef Eesti» värske hooaja esimene osa ning jällegi saavad televaatajad kaasa elada Eesti parima kodukoka väljaselgitamisele.

«MasterChef Eesti» tunnistati sel kevadel Eesti parimaks meelelahutussaateks. Saate peaprodutsent Kaupo Karelsoni sõnul ei tähenda see, et «MasterChefi» tegijad saaks jääda loorberitele puhkama. Pigem vastupidi – publiku ootused on köetud kõrgeks ning see tähendab, et uuel hooajal tuleb vinti veelgi enam peale keerata.

«Näiteks ootab osalejaid, kohtunikke ja kogu võttetiimi ees tõsine katsumus: üks saateepisood filmitakse Eesti mereväe laevade kodusadamas - Miinisadamas. Võistlejatel tuleb süüa teha nii 120 mereväelasele kui ka võluda välja gurmeeroog standardsest NATO-pakist,» avaldas Karelson.

«MasterChef Eesti» teise hooaja esimene osa on Telia Inspira kanali eetris täna algusega kell 21:00.

Ka eesseisval hooajal saab saatesarja võitja auhinnaks 10 000 eurot ning ihaldusväärse MasterChef Eesti tiitli. Eesti parimat kodukokka asub ka uuel hooajal välja selgitama kohtunike ja saatejuhtide trio koosseisus Orm Oja, Õie Pritson ja Mihkel Heinmets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles