Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RESTORAN Uus restoranileid: Hara sadamarestoran

Copy
Hara sadamahoone, tänapäevase puit-
arhitektuuri ilmekas näide. Autor Indrek Allmann.
Hara sadamahoone, tänapäevase puit- arhitektuuri ilmekas näide. Autor Indrek Allmann. Foto: Toomas Tuul

Hara sadamarestoranist põhjarannikul lahkuvad rahulolevalt nii gurmaanid, ajaloohuvilised kui ka loodusesõbrad.

Päike, mahe tuulehoog, vaikne lainelokse – niisuguse idülliga tervitas meid stiilne Hara sadamaala, kus on põimunud modernne arhitektuur ja militaarne ajalugu. Sealt paistab kätte kunagine allveelaevade baas. Kai ääres seisvad purjekad ja kaldale tõmmatud svertpaadid Optimistid justkui vihjavad suvele, kuid peenrail õitsevad erilist tumepunast tooni kukeharjad annavad märku peatsest sügisest, ehkki kaskki veel ei kolleta.

Saabume keskpäeval moodsat puidust sadamahoonet uudistama ja meie suureks rõõmuks on väliterrassiga restoran juba avatud. Ettekandjad ja kelnerid teevad ettevalmistusi sadamas toimuva seminari seltskonna lõunaks; tavakülastajaid ahvatletakse aga sügismenüüga, mille autor on restorani uus peakokk Kaarel Kiivit.

Tagasi üles